Γράφει η «ξενοδόχος»

Εμπρός στο δρόμο των νέων τάσεων που ανέδειξε η πανδημία βαδίζει ο τουριστικός κλάδος για τη σεζόν του 2021, η οποία σύμφωνα με όλες τις προβλέψεις θα είναι άκρως ανταγωνιστική αφού όλοι ανεξαιρέτως οι προορισμοί στη Μεσόγειο βρίσκονται σε θέση μάχης ώστε να ανακτήσουν το μεγαλύτερο κατά το δυνατόν μερίδιο μιας μικρότερης πίτας.

Πέραν των αυστηρών υγειονομικών κανόνων και των όσο το δυνατόν ανέπαφων υπηρεσιών μία από τις νέες τάσεις είναι και αυτή που θέλει τις μεμονωμένες κατοικίες να προσελκύουν περισσότερο το ενδιαφέρον των ταξιδιωτών σε σχέση με τα ξενοδοχεία που μπορεί να έχουν πιο μαζικό χαρακτήρα. Γι’ αυτό και η ένταξη των κατοικιών του Aphrodite Hills Resort, του ομίλου PRODEA Investments ΑΕΕΑΠ στην Κύπρο στη λίστα των Homes & Villas από την Marriott International, θεωρείται  σημαντική εν όψει της νέας τουριστικής σεζόν.

Οι κατοικίες της Holiday Residences που θα παρουσιάζονται σε ένα παγκόσμιο κοινό, επιλέχθηκαν βάσει πολύ συγκεκριμένων προτύπων και προδιαγραφών της Homes & Villas από την Marriott International και αφορούν, κυρίως, στην ποιότητα, το σχεδιασμό, την καθαριότητα, το συνδυασμό ανέσεων και την εξυπηρέτηση. Η επίλεκτη συλλογή κατοικιών, θα συμπεριλαμβάνεται στο πρόγραμμα επιβράβευσης των εκατομμυρίων πελατών της Homes & Villas από την Marriott International, οι οποίοι θα μπορούν πλέον να εξαργυρώνουν πόντους και να τους μετατρέπουν σε δωρεάν διαμονή μέσα από το homesandvillasbymarriott.com. Η Homes & Villas από την Marriott International προσφέρει σπίτια υψηλής ποιότητας στην Αμερική, την Ευρώπη, την Καραϊβική και τη Λατινική Αμερική με όλα αυτά να αποτελούν μέρος του διεθνούς χαρτοφυλακίου της Marriott ενώ προσεγγίζουν πάνω από 140 εκατομμύρια μέλη του προγράμματος Marriott Bonvoy, τα οποία έχουν τη δυνατότητα δωρεάν διαμονής σε χιλιάδες σπίτια και σε 30 ξενοδοχεία ανά τον κόσμο.

Η Aphrodite Hills Holiday Residences διαθέτει μια μεγάλη γκάμα εξοχικών κατοικιών και διαμερισμάτων στο Aphrodite Hills Resort όπου η Prodea είχε αποκτήσει πλειοψηφική συμμετοχή εν έτει 2019. To Aphrodite Hills Resort εκτείνεται σε έκταση γης άνω των 2300 στρεμμάτων με βλάστηση που καλύπτει το μεγαλύτερο ποσοστό ολόκληρης της έκτασης, ενώ διαθέτει και γήπεδο γκολφ, 500 χιλιάδες τετραγωνικών μέτρων το οποίο και είναι ο πυρήνας του πολυβραβευμένου θέρετρου, στην Πάφο.

Στο χώρο του resort περιλαμβάνεται και το ξενοδοχειακό συγκρότημα με 290 δωμάτια και σουίτες. Οι επαύλεις και τα διαμερίσματα από την Holiday Residences, που λειτουργούν στη φιλοσοφία των self-catering διακοπών με καινοτόμες υπηρεσίες, κατατάσσονται στις κορυφαίες επαύλεις διακοπών σε όλη την Ευρώπη.

Πρόκειται για μια στρατηγική, μακροπρόθεσμη επένδυση στην οποία η Prodea συμμετείχε το 2019 μαζί με την Invel Real Estate και το βρετανικό fund Coller Capital (που μέσω της invel Real Estate συμμετείχε και στο μετοχικό κεφάλαιο της Prodea).

Η αξία του project ως προς το real estate ξεπερνά αυτή τη στιγμή τα €100 εκατ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here