Ένα πολύ ενδιαφέρον ρεπορτάζ της εκπομπής του VICE, της τηλεόρασης του ΑΝΤ1, κυκλοφορεί ήδη στο διαδίκτυο, μία έρευνα με επίκεντρο την οδήγηση «Όταν το Δίπλωμα Οδήγησης δε Φτάνει».

Η έρευνα του VICE εμπλουτίστηκε με τη μοναδική εμπειρία ειδικής προσομοίωσης που προσφέρθηκε κατά τη διάρκεια του 2nd Auto Forum (#auf18 – http:/www.auto.ethosevents.eu/)  με τίτλο: «Αλλάξτε Αυτοκίνητο!». Το συνέδριο διοργανώθηκε από την Εthos Events σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς», το οικονομικό και επιχειρηματικό portal banks.com.gr και το  περιοδικό ΧΡΗΜΑ, στο Divani Apollon Palace & Thalasso.

Το Vice στo πλαίσιo της εκπομπής «Όταν το Δίπλωμα Οδήγησης δε Φτάνει» βρέθηκε στο 2nd Auto Forum που διοργανώθηκε από την Ethos Events και χρησιμοποίησε τους ειδικούς προσομοιωτές που εξασφάλισε το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας – ΙΟΑΣ «Πάνος Μυλωνάς», ώστε να προσομοιώσει τις συνθήκες και τις πιθανές συνέπειες ενός ατυχήματος.

Ο κ. Εμμανουήλ Μπρούζας, Μηχανολόγος και Αεροναυπηγός Μηχανικός, Εκπαιδευτής, Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (ΙΟΑΣ) «Πάνος Μυλωνάς» έδωσε στον δημοσιογράφο του VICE να ζήσει αυτήν την εμπειρία και να διαπιστώσει τις συνέπειες της μέθης, τον λάθος υπολογισμό των αποστάσεων και τους τρόπους της ασφαλούς οδήγησης.

Το ρεπορτάζ για το 2nd Auto Forum μπορείτε να το δείτε στο συγκεκριμένο χρόνο του παρακάτω βίντεο: 13.30-19.30»

INFO: Το 2nd Auto Forum παρουσίασε την τεράστια πρόοδο που έχει συντελεστεί στην αυτοκίνηση στον τομέα της ασφάλειας (ενεργητικής και παθητικής), αναδεικνύοντας όλα όσα συμβαίνουν σήμερα αλλά και έρχονται στο άμεσο μέλλον από την αυτοκινητοβιομηχανία και επηρεάζουν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο την οδική ασφάλεια στην Ευρωπαϊκή Ένωση αλλά και στη χώρα μας. Σημαντική καινοτομία του συνεδρίου ήταν ότι για πρώτη φορά στην Ελλάδα δόθηκε το βήμα στους ειδικούς να εξηγήσουν τις νέες τεχνολογίες όσον αφορά στην παθητική ασφάλεια και ειδικότερα τα νέα πλαίσια αμαξώματος που σε περίπτωση σύγκρουσης κατευθύνουν τη ροή ενέργειας μακριά από την καμπίνα επιβατών.

Εγγραφείτε δωρεάν στο καθημερινό newsletter του banks.com.gr

Δέχομαι να αποθηκευθεί το e-mail μου στο σύστημα αποστολής newsletter.
Δεν μοιραζόμαστε ή πουλάμε σε τρίτους τα προσωπικά σας δεδομένα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here