Χωρίς την υπογραφή αξιοπιστίας του Ελληνικού Χρέους από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο. Χωρίς γενναία ρύθμιση χρέους που θα μπορούσε να ενισχύσει τον χρηματοπιστωτικό τομέα της οικονομίας. Με το σκάνδαλο Folli Follie να μουτζουρώνει κάθε χρώμα ελπίδας για την προοπτική της επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα. Με τη γειτονική Ιταλική Οικονομία να θυμίζει ωρολογιακή βόμβα υπερχρέωσης έτοιμη να εκραγεί.

Μέσα σ’ αυτό το περιβάλλον ταξιδεύουν για τη Νέα Υόρκη, στις 19 και 20 Ιουνίου οι εκπρόσωποι των 23 εισηγμένων στο Χρηματιστήριο ελληνικών επιχειρήσεων.

Το 7ο Ετήσιο Investment Forum συνδιοργανώνουν ο Όμιλος Χρηματιστηρίου Αθηνών και το Ελληνοαμερικανικό Επιμελητήριο. Πέραν των στελεχών εισηγμένων εταιρειών (ΑΔΜΗΕ, Aegean Airlines, Alpha Bank, Autohellas, Eurobank, Fourlis, ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ- TERNA Energy, Grivalia Properties, Ελληνικά Πετρέλαια, ΟΤΕ, Ικτίνος, Lamda Development, MLS Πληροφορική, Motor Oil, Όμιλος Μυτιληναίου, Εθνική Τράπεζα, ΟΠΑΠ, Τράπεζα Πειραιώς, ΟΛΠ, ΔΕΗ, Σαράντης, Πλαστικά Θράκης, ΤΙΤΑΝ) στην ελληνική αποστολή θα συμμετέχουν φέτος και ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας Αλέξης Χαρίτσης, ο πρέσβης των ΗΠΑ Τζέφρι Πάιατ, αλλά και εκπρόσωπος του ΤΑΙΠΕΔ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here