Η εταιρεία ATIOVAR με έδρα τις Ηνωμένες Πολιτείες που παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις στον πετρελαϊκό κλάδο Κεντρικής & Νότιας Αμερικής – ανέλαβε να εκσυγχρονίσει και να αναβαθμίσει το ιδιαίτερα εκτεταμένο δίκτυο πρατηρίων καυσίμων της TERPEL στον Παναμά.

Η TERREL με ισχυρή παρουσία στη Νότια Αμερική είναι γνωστή για τις πρωτοβουλίες της στην συνεχή εξέλιξη των πρατηρίων της αλλά και της εμπειρίας που προσφέρει στους πελάτες της, ώστε να ικανοποιεί συνεχώς την απαιτητική και διαρκώς εξελισσόμενη αγορά.

Κομβικό ρόλο στη αναβάθμιση των πρατηρίων της TERPEL ανέλαβε η Unixfor, η οποία προμήθευσε την ATIOVAR με state-of-the-art αυτόματους πωλητές καυσίμων (OPT Kiosks), εξειδικευμένο λογισμικό για λύσεις self-service καθώς και με λογισμικό απομακρυσμένης παρακολούθησης & διαχείρισης των OPT.

Η αξιοποίηση της τεχνογνωσίας της Unixfor και η άριστη συνεργασία με τους μηχανικούς της ATIOVAR οδήγησε στην σύντομη υλοποίηση του πιλοτικού έργου. Ταυτόχρονα, η ποιότητα και η πληθώρα τεχνικών χαρακτηριστικών των OPT Kiosks και του λογισμικού, αλλά και η αποδοχή του πιλοτικού από τους αυτοκινητιστές είχαν σαν αποτέλεσμα την άμεση έγκριση της TERPEL για το rollout του project, εξοπλίζοντας έτσι το σύνολο των πρατηρίων με ένα νέο, self-service κανάλι εξυπηρέτησης.

Λίγα Λόγια για τη Unixfor S.A.

Για περισσότερα από 40 χρόνια, η Unixfor, μια αμιγώς ελληνική εταιρία, προσφέρει καινοτόμες λύσεις αυτοματοποίησης συναλλαγών και self-service συστήματα υψηλής ποιότητας σε επιχειρήσεις και οργανισμούς ανά τον κόσμο, που επιθυμούν να διαφοροποιηθούν από τον ανταγωνισμό και να ανταποκριθούν στις συνεχώς μεταβαλλόμενες ανάγκες της αγοράς.

Η έδρα της βρίσκεται στην Αθήνα ενώ η παρουσία στον παγκόσμιο χάρτη είναι έντονη, καθώς δραστηριοποιείται ενεργά με έργα της σε περισσότερες από 13 χώρες (Κύπρος, Αίγυπτος, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Κουβέιτ, Σαουδική Αραβία, Ρουμανία, Ιταλία, Βέλγιο, Μάλτα, Νότια Αφρική, Ηνωμένες Πολιτείες, Παναμάς κ.α.).

Με όπλο τη βαθιά της τεχνογνωσία, το άρτια καταρτισμένο προσωπικό της, το εύρος των εφαρμογών της και την ευελιξία της στη διαμόρφωση λύσεων σχεδιασμένων πάνω στις ανάγκες των πελατών της, η Unixfor αποτελεί σημείο αναφοράς για επιχειρήσεις που σχεδιάζουν να υιοθετήσουν και να αναπτύξουν ένα ευρύ δίκτυο συστημάτων αυτοεξυπηρέτησης υψηλών προδιαγραφών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here