Μια ομάδα καταξιωμένων δημοσιογράφων θα πλαισιώνει το νέο Τμήμα Δημοσιογραφίας που θα λειτουργεί από το UNΙCERT I.E.K.

Με επικεφαλής τον έμπειρο δημοσιογράφο Γιάννη Πολίτη, τμήμα πλαισιώνεται από πρόσωπα που έχουν διακριθεί για την επαγγελματική τους διαδρομή, όπως η Σία Κοσιώνη, ο Γιώργος Κουβαράς, ο Αντώνης Λιάρος , ο  Βαγγέλης Ιωάννου, ο Σωτήρης Ξενάκης,  ο Γιώργος Πιέρρος και η Μαλεβή Ρόζου.

«Οδηγός» ήταν η επιθυμία πολλών νέων ανθρώπων να δραστηριοποιηθούν επαγγελματικά στο χώρο της Δημοσιογραφίας και της Επικοινωνίας, και για τον λόγο αυτό το UNICERT Ι.Ε.Κ. εγκαινίασε το τμήμα Δημοσιογραφίας, με στόχο να δώσει στον σπουδαστή, όχι μόνο την απαραίτητη γνώση για την επαγγελματική του σταδιοδρομία, αλλά και την πρακτική εξάσκηση που απαιτεί ένα από τα πλέον γοητευτικά, αλλά και ανταγωνιστικά επαγγέλματα.

Το πρόγραμμα και η  ύλη των διδασκόμενων μαθημάτων του τμήματος δημοσιογραφίας καθορίζεται από το νομοθετικό πλαίσιο που έχει θεσπίσει το υπουργείο

Στη διάρκεια της φοίτησής τους, οι σπουδαστές  έχουν τη δυνατότητα να κάνουν πρακτική εξάσκηση στα συνεργαζόμενα με το UNICERT group, ΜΜΕ της Αθήνας, υπό την διαρκή καθοδήγηση των εκπαιδευτών τους, ώστε με την παραλαβή του πτυχίου τους, να έχουν την απαραίτητη εμπειρία για τις αυριανές επαγγελματικές επιλογές τους.

To UNICERT Ι.Ε.Κ.  λειτουργεί στις εγκαταστάσεις του Ομίλου UNICERT, στην οδό Ακαδημίας 100, στην πλατεία Κάνιγγος.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here