Η εφαρμογή της Uber είναι από σήμερα διαθέσιμη και στη Σαντορίνη, με το UberTAXI. Το UberTAXI λειτουργεί στην Αθήνα από το 2014, ενώ πριν από περίπου ένα μήνα ξεκίνησε η λειτουργία της υπηρεσίας και στη Θεσσαλονίκη.

Από σήμερα, σε συνεργασία με τα ταξί της Σαντορίνης, το παγκόσμιο app μετακινήσεων είναι διαθέσιμο και στο πανέμορφο «στολίδι των Κυκλάδων».

«Είμαστε στην πολύ ευχάριστη θέση να επεκτείνουμε τη δραστηριότητά μας στη Σαντορίνη, έτσι ώστε τα ταξί του νησιού να επωφεληθούν από την τεχνολογία της Uber. Θέλουμε να προσφέρουμε αξιόπιστες και ασφαλείς μετακινήσεις στους κατοίκους και στους επισκέπτες του νησιού συμβάλλοντας στην προώθηση του ελληνικού τουριστικού προϊόντος και στην ανάταξή του», δηλώνει η επικεφαλής της Uber στην Ελλάδα, Σαρίτα Βαρούχ.

Μέσα από το app της Uber οι πολίτες και οι τουρίστες έχουν μια προσιτή και καθ’ όλα αξιόπιστη επιλογή για τη μετακίνησή τους προς τον προορισμό που επιθυμούν. Γρήγορα, εύκολα και με ασφάλεια. Η εφαρμογή, μάλιστα, δεν προσφέρει μόνο στους επιβάτες υψηλά πρότυπα ασφάλειας στις διαδρομές, αλλά και στους οδηγούς των ταξί, καθώς τα οχήματα εντοπίζονται με GPS, ενώ υπάρχει σύστημα αξιολόγησης που αφορά τόσο τον χρήστη, όσο και τον οδηγό. Ακόμη, οι οδηγοί ταξί που συνεργάζονται με την Uber επωφελούνται από τα πλεονεκτήματα που προσφέρει.

Μάλιστα, από την αρχή της πανδημίας η Uber φρόντισε να ενταθούν αυτά τα πρότυπα ασφαλείας, χορηγώντας δωρεάν μάσκες στους οδηγούς των ταξί, αλλά και αποζημιώσεις σε οδηγούς που νόσησαν και δεν μπόρεσαν να εργαστούν. Ακόμη, εφαρμόζοντας την τεχνολογική εμπειρία, ενσωμάτωσε λειτουργίες στο app όπως την απαραίτητη επιβεβαίωση πριν από κάθε διαδρομή από επιβάτη και οδηγό ότι χρησιμοποιούν μάσκα.

Πώς να αποκτήσετε πρόσβαση στην εφαρμογή

Η διαδικασία για να καλέσετε ταξί μέσω του app της Uber είναι πολύ απλή. Καταχωρείτε τα στοιχεία σας στην εφαρμογή, η οποία μέσω του GPS αναγνωρίζει αυτόματα το σημείο άφιξής σας. Έτσι, περνάτε τον προορισμό σας και επιλέγετε το ταξί. Το αίτημα για διαδρομή ολοκληρώνεται και αφού το αποδεχτεί ο οδηγός, σας εμφανίζεται ο εκτιμώμενος χρόνος άφιξης του ταξί, ο αριθμός κυκλοφορίας και το μοντέλο του οχήματος και οι απαραίτητες πληροφορίες για τον οδηγό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here