Στην Τελετή Απονομής των Greek Hospitality Awards, του καθιερωμένου πλέον θεσμού, που επιβραβεύει τις κορυφαίες ελληνικές ξενοδοχειακές και τουριστικές επιχειρήσεις της χώρας, μίλησε, από την Κρήτη, η κα. Μαρία Λιοντάκη, Product Manager Tourism & Hospitality, Lead Auditor TÜV HELLAS (TÜV NORD).

Η Τελετή Απονομής των Greek Hospitality Awards 2021 (#grha21) πραγματοποιείται υβριδικά, με τους ομιλητές και τους βραβευθέντες σε φυσική παρουσία (τηρουμένων όλων των πρωτοκόλλων) στο ξενοδοχείο Divani Apollon Palace & Thalasso. Το κοινό παρακολουθεί και συμμετέχει ψηφιακά μέσα από την LiveOn, την πρώτη πλήρη, all-in-one, ψηφιακή πλατφόρμα για την Επιχειρηματική Επικοινωνία και τα Events, και το τρισδιάστατο ψηφιακό εκθεσιακό της κέντρο, το LiveOn Expo Complex.

Με τίτλο: “Υπηρεσίες Προστιθέμενης Αξίας στην Επιθεώρηση & Πιστοποίηση, στον ξενοδοχειακό κλάδο”, παρουσίασε τα ορόσημα της TÜV HELLAS που από το 1987 διατελεί μέλος των μεγαλύτερων φορέων παγκοσμίως.

Παρέχει ανεξάρτητες υπηρεσίες Επιθεώρησης και Πιστοποίησης (Third Party Inspection-Certification), σε όλο το φάσμα των επιχειρήσεων, τόσο στον ιδιωτικό όσο και στον δημόσιο τομέα στους τομείς της Τεχνολογίας, της Ποιότητας, της Ασφάλειας, της Ενέργειας και του Περιβάλλοντος.

Μετρά 100 μόνιμα στελέχη, ενώ το 2019 ο κύκλος εργασιών ανήλθε στα 12 εκατ. ευρώ. Έχει περισσότερες από 15.000 πιστοποιήσεις και ήδη 400 ξενοδοχεία ανά την Ελλάδα την εμπιστεύονται και βρίσκονται στο πελατολόγιό της.

Η Διεύθυνση Εκπαίδευσης έχοντας διοργανώσει περισσότερα από 5.000 σεμινάρια καλύπτοντας ένα ευρύτατο πεδίο δραστηριοτήτων με 45.000 συμμετέχοντες, αποτελεί πρωτοπόρο στην ενδυνάμωση του σύγχρονου στελέχους με εξειδικευμένη γνώση και ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. Η Διεύθυνση Πιστοποίησης Προσώπων διαθέτει πάνω από 115 σχήματα πιστοποίησης επαγγελματιών και έχει πιστοποιήσει περισσότερους από 40.000 επαγγελματίες, προσδίδοντας το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην αγορά εργασίας.

Η κα. Λιοντάκη τόνισε ότι ο τουρισμός αποτελεί την ραχοκοκκαλιά της ελληνικής οικονομίας.

“Θεωρούμε ότι με την Επιθεώρηση, την Πιστοποίηση και την Εκπαίδευση, συνδράμουμε τον κλάδο για την καλύτερη δυνατή συμμόρφωση με το θεσμικό πλαίσιο, εθνικό, ευρωπαϊκό και διεθνές. 

Η πανδημία αποτέλεσε ένα κρίσιμο ζήτημα για όλους. Ο τομέας του τουρισμού έδειξε ότι μπορεί να διαχειριστεί καλά μία κρίση”. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here