Η Ελλάδα και η Ισπανία είναι οι δημοφιλέστεροι προορισμοί διακοπών για τους Ευρωπαίους αυτό το καλοκαίρι, όπως αναφέρει σε δελτίο Τύπου η TUI. Όπως σημειώνει ο τουριστικός κολοσσός, αυτό δείχνει το TUI Holiday-Atlas Summer 2021, το οποίο αξιολογεί τους πιο δημοφιλείς προορισμούς.

Η Κρήτη, μάλιστα, αναδεικνύεται στον δημοφιλέστερο τουριστικό προορισμό, ενώ την πρώτη πεντάδα στη γενική κατάταξη συμπληρώνουν τα Κανάρια Νησιά, η Ρόδος, η Τενερίφη και η Αττάλεια.

Ειδικότερα η Κρήτη αναδεικνύεται πρώτη στις κρατήσεις για τους Γερμανούς τουρίστες, για πρώτη μάλιστα φορά. Η Κρήτη φέτος ανεβαίνει δύο θέσεις στην κατάταξη σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος και ξεπερνά τη Μαγιόρκα. Η Ρόδος και η Κως επίσης ανεβαίνουν δύο θέσεις για να καταλάβουν την τρίτη και την τέταρτη θέση αντίστοιχα.

Πέρσι, όπως τονίζει ο γερμανικός όμιλος, η Ελλάδα ήταν έτσι κι αλλιώς ο πιο δημοφιλής προορισμός για τους πελάτες της TUI στην Ευρώπη.

Όπως υπογραμμίζει ο όμιλος, η Ελλάδα ξεκινά τη νέα σεζόν με την δυναμική του προηγούμενου καλοκαιριού. Τα χαμηλά ποσοστά κρουσμάτων, τα ολοκληρωμένα μέτρα υγείας και ένα ευρύ φάσμα προσφορών είχαν ήδη καταστήσει την Ελλάδα τον πιο δημοφιλή προορισμό το 2020.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here