Συνεχίζει να διευρύνει το χαρτοφυλάκιo των ακινήτων της η Trastor ΑΕΕΑΠ, αποκτώντας το κτίριο της Peugeot στην Κηφισίας.

Μετά την απόκτηση του εμπορικού ακινήτου στη Βουκουρεστίου έναντι 2,5 εκατ. ευρώ και τα ακίνητα σε Αθήνα και Χαλάνδρι (ύστερα από πλειστηριασμό τον περασμένο Οκτώβρη), η εταιρεία κατέχει πλέον το ακίνητο που κάποτε ανήκε στην ΠΡΟΜΟΤ Λαινόπουλος στην Λεωφόρο Κηφισίας 278 και  Αγρινίου στο Χαλάνδρι.

Ξεπερνώντας τον επενδυτικό στόχο των 100 εκατ. ευρώ που είχε υιοθετήσει το 2017 η Trastor αποκτά ένα ακόμη προνομιακό ακίνητο ιδιαίτερης εμπορικής αξίας μέσω πλειστηριασμού έναντι 4 εκατ. ευρώ

Το ακίνητο αποτελείται από δύο υπόγεια με χώρους στάθμευσης και αποθήκες 822 τ.μ. έκαστο, ισόγειο εκθεσιακό χώρο 318 τ.μ., συνεργείο 283 τ.μ., μεσοπάτωμα 276 τ.μ. και τρεις ορόφους γραφείων συνολικής επιφάνειας 1.133 τ.μ.

Σημειώνεται ότι στο κτήριο βρισκόταν, αντιπροσωπεία αυτοκινήτων της Mercedes-Benz μέχρι τα τέλη του 2014 – αρχές 2015, οπότε μεταφέρθηκε το νέο κατάστημα της Peugeot Automotivo ΑΕΒΕ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here