Από τις πλέον γνωστές fintech startups παγκοσμίως η Revolut είναι εξαιρετικά δημοφιλής και στην Ελλάδα. Τώρα η τραπεζική άδεια δημιουργεί νέα δεδομένα και οι αλλαγές που φέρνει αυτή η κίνηση είναι το θέμα για το οποίο θα μιλήσει ο Andrius Biceika, Deputy CEO της Revolut Bank κατά τη διάρκεια του Digital Banking Forum, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 1 Απριλίου, μέσα από τη LiveOn, την ολοκληρωμένη ψηφιακή τεχνολογία επιχειρηματικής επικοινωνίας του ethosGROUP.  

Στη διαδικτυακή συνάντηση θα συμμετάσχουν υψηλόβαθμα στελέχη του τραπεζικού τομέα,  στελέχη από τον κλάδο των ασφαλειών, εταιρείες ψηφιακών τεχνολογιών, νέοι επιχειρηματίες που προέρχονται από τον κλάδο των εταιρειών Fintech αλλά και στελέχη από επιχειρήσεις όλων των κλάδων που θέλουν να ενημερωθούν για τις νέες τάσεις στον χρηματοπιστωτικό τομέα.

Η ομιλία του κου Βiceika είναι μία από τις ομιλίες που αναμένεται να έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον, γι’ αυτό και σας υπενθυμίζουμε να συντονιστείτε στο φετινό Digital Banking Forum 2021. 

Δηλώστε έγκαιρα την συμμετοχή σας στον παρακάτω σύνδεσμο https://ethosevents.eu/dilosi-symmetochis/digital-banking-forum-2021/ . 

Για πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του συνεδρίου https://ethosevents.eu/event/digital-banking-forum-2021/ καθώς επίσης και τα social κανάλια FacebookLinkedIn, και YouTube 

Δείτε επίσης: Η Διευθύνουσα Σύμβουλος της ΔΙΑΣ, Στ. Καμπουρίδου, στο Digital Banking Forum

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here