Η SoftOne, επιδιώκοντας συστηματικά την ανάπτυξη καινοτόμων λύσεων που μεταμορφώνουν τον τρόπο με τον οποίο κάνετε τη δουλειά σας, παρουσιάζει την πρωτοποριακή λειτουργία τραπεζικής διασύνδεσης Soft1 FinTech.

Το Soft1 FinTech αποτελεί μία νέα λειτουργική ενότητα του λογισμικού Soft1, η οποία σας βοηθάει να διαχειρίζεστε τους τραπεζικούς λογαριασμούς της επιχείρησής σας και να διεκπεραιώνετε όλες τις σχετικές εργασίες και συναλλαγές, μέσα από το Soft1!

 

Fintech Ασφαλής διασύνδεση
με τραπεζικά συστήματαΗ νέα λειτουργία Soft1 FinTech επιτρέπει τη διασύνδεση της εγκατάστασης Soft1 που χρησιμοποιείτε, με τα συστήματα
e-banking* των τραπεζών με τις οποίες συνεργάζεστε.

 

Αυτοματοποίηση τραπεζικών συναλλαγών

Ενσωματώνοντας το Soft1 FinΤech στην εγκατάστασή σας, έχετε τη δυνατότητα να τρέχετε όλες τις καθημερινές τραπεζικές συναλλαγές της επιχείρησής σας, μέσα από το περιβάλλον εργασίας του Soft1.

Εύκολα και γρήγορα, χωρίς χειροκίνητες καταχωρήσεις και λάθη. Όλα αυτά, με απόλυτη ασφάλεια που εγγυάται η υψηλή τεχνογνωσία της SoftOne και η αξιοπιστία των πλέον έγκριτων τραπεζικών οργανισμών.

 

Διαχείριση τραπεζικών
λογαριασμών μέσα από το Soft1

■ Προβολή τρέχοντος υπολοίπου
■ Εμφάνιση κινήσεων για
οποιοδήποτε χρονικό διάστημα

Fintech

 

Fintech
Αυτόματη ενημέρωση
συναλλαγών στο Soft1

■ Εμβάσματα από πελάτες
■ Εμβάσματα προς προμηθευτές
■ Mεταφορές χρημάτων
■ Τραπεζικά έξοδα και
πληρωμές εξόδων

 

Υλοποίηση συναλλαγών
μέσα από το Soft1

■ Εμβάσματα προς προμηθευτές
■ Μεταφορές χρημάτων
■ Πληρωμές εξόδων

Fintech

 

Αναπτύξτε τη δυναμική της επιχείρησής σας, συνδεόμενοι με ασφάλεια με την τράπεζά σας. Αξιοποιήστε τις σημαντικές δυνατότητες που σας προσφέρει η νέα λειτουργία του Soft1 και διαχειριστείτε καλύτερα τους λογαριασμούς σας, εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Soft1 FinTech, επικοινωνήστε σήμερα με τον αντιπρόσωπο της SoftOne με τον οποίο συνεργάζεστε.

Get Free Email Updates!

Εγγραφείτε δωρεάν στο newsletter του banks.com.gr

Δέχομαι να αποθηκευθεί το e-mail μου στο σύστημα αποστολής newsletter.

Το e-mail σας δε θα δοθεί ποτέ σε τρίτους. Μπορείτε να απεγγραφείτε όποτε επιθυμείτε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here