Η Τράπεζα Πειραιώς στηρίζει τον 39ο Μαραθώνιο Αθήνας 2022, το σημαντικό αθλητικό γεγονός που πραγματοποιείται στις 12 & 13 Νοεμβρίου και στο οποίο λαμβάνουν μέρος χιλιάδες δρομείς αλλά και όλοι όσοι συμμετέχουν με τον τρόπο τους, χειροκροτώντας τις προσπάθειες των δρομέων.

Η Τράπεζα Πειραιώς, θα βρίσκεται εκεί ως Επίσημος Χορηγός με σειρά δράσεων σε όλη τη διάρκεια του διημέρου, για να σας εμψυχώσει.

Θα σας δίνει τον ρυθμό με μια ηχητική έκπληξη στη διάρκεια της διαδρομής και με Pace Runners που μπορείτε να ακολουθήσετε για να επιτύχετε τον χρόνο που έχετε βάλει στόχο.

Έλληνες και Ελληνίδες πρωταθλητές/τριες θα συνθέσουν μια δυνατή ομάδα Pace Runners για την Τράπεζα Πειραιώς. Εντοπίστε τους στην εκκίνηση του κάθε group ή κατά την διάρκεια της διαδρομής από τα διακριτικά t-shirts και τις εξαρτήσεις/σημαίες με τους χρόνους που τους αντιστοιχούν. Ακολουθήστε τους και κλειδώστε την επίτευξη του στόχου σας.

Με την παρουσία της, η Τράπεζα Πειραιώς θα φροντίσει να κάνει τον αγώνα μια ευχάριστη εμπειρία άθλησης και προσωπικής προσπάθειας.

Μάθετε για τα ρεκόρ και τη διαδρομή:

Τα ρεκόρ Αυθεντικής διαδρομής που αναμένουν τους δρομείς που θα τα καταρρίψουν, είναι:

Ανδρών, 2:10:37, Felix Kipchirchir KANDIE, KEN

Γυναικών, 2:26.20, Mizuki NOGUCHI, JPN

Ρεκόρ Ελλήνων αθλητών:

Ανδρών, 2:16:49, Kostas GELAOUZOS (2021)

Γυναικών, 2:39.10, Maria POLYZOU

Δείτε τον λεπτομερή χάρτη του Μαραθώνιου δρόμου

Τα σημεία της διαδρομής που θα πρέπει να προσέξετε:

Η διαδρομή είναι από τις πλέον δύσκολες που υπάρχουν στον κόσμο. Η υψομετρική διαφορά είναι 360μ. και οι ανηφόρες συμπληρώνουν συνολικά 17 χιλιόμετρα.

  • Από το 11ο μέχρι το 17ο χλμ η διαδρομή έχει κατά τμήματα ανηφορική κλίση.
  • Από τη διασταύρωση Ραφήνας η διαδρομή γίνεται ανηφορική, με πιο έντονο το τμήμα μέχρι το 20ο χλμ.
  • Παρατεταμένη η ανηφόρα μετά το Πικέρμι στο 25ο χλμ.
  • Ανηφορικό το πέρασμα από την Παλλήνη, 27ο-28ο χλμ.
  • Το πιο δύσκολο σημείο της διαδρομής, ο ανισόπεδος κόμβος Σταυρού, 30ο-31ο χλμ.
  • Η πιο χαρακτηριστική κατηφόρα είναι στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας – Κατεχάκη, 37,5 χλμ.

 

Επιπλέον, η Τράπεζα Πειραιώς, με στόχο την ανάπτυξη του well-being στους εργαζομένους της, έχει δημιουργήσει την Piraeus Bank Winners Running Team, η οποία λαμβάνει μέρος σε όλα τα δρομικά events ανά την Ελλάδα. Η Piraeus Bank Winners Running Team συμμετέχει στον «Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας 2022» με 200 δρομείς – 40 συμμετοχές στα 42χλμ, 110 συμμετοχές στα 10χλμ και 50 συμμετοχές στα 5χλμ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here