Νέα συμφωνία για τη διαχείριση των ακινήτων της ετοιμάζεται να ανακοινώσει το επόμενο διάστημα η Τράπεζα Πειραιώς. Ο CEO, κ. Χρήστος Μεγάλου, θέλει να μειώσει το απόθεμα των ακινήτων που έχει η τράπεζα, το οποίο ενισχύεται διαρκώς, καθώς προστίθενται τα ακίνητα που παίρνει η τράπεζα από τους πλειστηριασμούς.

Μετά τη συμφωνία διαχείρισης με την INTRUM και τη RESOLUTE, τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανακοινωθεί και τρίτη ανάλογη συμφωνία της Τράπεζας Πειραιώς, αυτή τη φορά με την Brook Lane. Κατά πληροφορίες, η τράπεζα – επειδή οι σχετικές διαδικασίες νομιμοποίησης κ.λπ. είναι χρονοβόρες υπό προϋποθέσεις και κάτω από την καθοδήγησή της – θα δώσει τη δυνατότητα στις εταιρείες που διαχειρίζονται τα ακίνητα να κλείνουν συμφωνίες χορήγησης στεγαστικών δανείων με τους ενδιαφερόμενους να αγοράσουν ακίνητα από το υπό διαχείριση απόθεμα της κάθε εταιρίας.

Η Brook Lane Capital δραστηριοποιείται τα τελευταία χρόνια στη χώρα μας και πρόσφατα υπέγραψε συμφωνία στρατηγικής συνεργασίας με τη Lamda Development για τον πύργο μικτής χρήσης εντός του Επιχειρηματικού Κέντρου στην περιοχή της Λεωφόρου Βουλιαγμένης.