Σε νέα δημοπρασία για την πώληση ιδιόκτητων ακινήτων της προχωρά στις 9 και 10 Ιανουαρίου 2019 η Τράπεζα Πειραιώς, μέσω του διαδικτυακού της τόπου properties4sale.gr.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, στη δημοπρασία θα διατεθούν 26 ακίνητα από όλη την Ελλάδα, μεταξύ των οποίων, διαμερίσματα, μονοκατοικίες, γραφεία, καταστήματα, οικόπεδα και κτίρια, σε Αττική, Θεσσαλονίκη, παραθεριστικές και άλλες περιοχές.

Το πληροφοριακό υλικό για τα ακίνητα, όπως και όλα τα σχετικά έντυπα, είναι αναρτημένα στο properties4sale.gr.

Οι τιμές εκκίνησης των ακινήτων κυμαίνονται από €20.000 έως €900.000 ενώ υπάρχει ευχέρεια άμεσης αγοράς (buy now). Ταυτόχρονα, δίνεται δυνατότητα χρηματοδότησης της αγοράς του/των ακινήτων από την Τράπεζα με ευνοϊκούς όρους.
Το properties4sale.gr είναι ανοικτό σε συνεργασία με μεσιτικά γραφεία, όπως περιγράφεται στο site.

Οι ηλεκτρονικές δημοπρασίες ακινήτων αποτελούν καινοτόμο και ιδιαίτερα επιτυχημένη διεθνώς διαδικασία, η οποία συμβάλλει σημαντικά στην ενίσχυση της κινητικότητας στην αγορά ακινήτων, στον εξορθολογισμό και την σταθεροποίηση των τιμών, στην διαφάνεια και την απεμπλοκή από γραφειοκρατικές διαδικασίες. Επίσης, ενθαρρύνει την προσέλκυση επενδυτών από το εσωτερικό και το εξωτερικό.

Για την Τράπεζα η διαδικασία αυτή, απελευθερώνει ρευστότητα που διοχετεύεται στη χρηματοδότηση της οικονομίας ενώ ταυτόχρονα διευκολύνει την αξιοποίηση των ακινήτων που έχει στην ιδιοκτησία της και τα οποία παραμένοντας αναξιοποίητα, σταδιακά απαξιώνονται.

Επιπλέον, η δυνατότητα χρηματοδότησης της αγοράς του ακινήτου, συμβάλλει στην επιτυχία της διαδικασίας και ενισχύει την κινητικότητα στην αγορά.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Κύριε Κώνστα μπορείτε να μας διευκρινήσετε αν καταλάβαμε καλά τις τρεις τελευταίες γραμμές; Δηλαδή , με νέα δάνεια από τα χρήματα των φορολογούμενων τα δικά σας τα δικά μας θα αγοράζονται τα ακίνητα που εκπλειστηριάζονται δηλαδή με τα λεφτά μας θα πετάμε έξω από το σπίτι του τον κάθε ..κακομοίρη . Και αυτό πώς θα αναπτύξει την οικονομία ;;
    Μήπως το 1.5 εκ χρεωστικό στους αγρότες θα βοηθούσε την οικονομία καλύτερα ; Αυτό θα συλλογιζόταν ο Αντύπας αν τον ξέρουν οι κύριοι που έχουν σημαία τους πλειστηριασμούς και όχι την πραγματική ανάπτυξη της Χώρας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here