Με το e-card απλοποιείται η διαδικασία απόκτησης πιστωτικής κάρτας, δίνοντας στον πελάτη τη δυνατότητα να ολοκληρώσει την αίτησή του οποιαδήποτε στιγμή θελήσει (24/7) και να την παραλάβει στον χώρο του, χωρίς να επισκεφθεί κατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς.

Παράλληλα, αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, η εμπειρία του πελάτη βελτιώνεται σημαντικά μέσα από μία πλήρως ψηφιακή διαδικασία, η οποία είναι προσιτή για όλους, ανεξάρτητα από το βαθμό εξοικείωσής τους με την τεχνολογία.

Ειδικότερα, ο πελάτης:

• Επιλέγει την κάρτα που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες του, με τη βοήθεια ενός έξυπνου οδηγού

• καταχωρεί ηλεκτρονικά την αίτησή του, με τα περισσότερα πεδία να είναι προσυμπληρωμένα

• λαμβάνει άμεσα την απάντηση της Τράπεζας για την έγκριση

• υπογράφει ψηφιακά τους όρους χορήγησης

• παραλαμβάνει την πιστωτική κάρτα στη διεύθυνσή που έχει δηλώσει

Σε κάθε στάδιο επεξεργασίας της αίτησης, ο πελάτης λαμβάνει ενημερωτικά SMSστο κινητό του, ενώ μόλις εγκριθεί η πιστωτική κάρτα αποστέλλονται στο e-mailτου όλα τα έγγραφα υπογεγραμμένα.

Επιπλέον, επισημαίνεται στην ανακοίνωση, όσοι πελάτες αποκτήσουν πιστωτική κάρτα μέσω του e-card και πραγματοποιήσουν την πρώτη τους αγορά έως 31/10/2020, θα κερδίσουν 10.000 yellows ή τριπλάσιους πόντους καλωσορίσματος, ανάλογα με τον τύπο της κάρτας που θα επιλέξουν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Τράπεζα Πειραιώς παρέχει τη δυνατότητα στους πελάτες της που δεν διαθέτουν ήδη κωδικούς για την υπηρεσία winbank web banking, να αποκτήσουν τους κωδικούς αυτούς online, εύκολα και γρήγορα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ