Το νέο winbank web banking και το winbank mobile banking της Τράπεζας Πειραιώς στοχεύει να καταστήσει ακόμα πιο φιλική την εμπειρία, και του πλέον ανεξοικείωτου χρήστη, στη χρήση των ψηφιακών καναλιών.

Οι πελάτες της τράπεζας πλέον θα μπορούν να οργανώσουν με μεγαλύτερη ευκολία τα  οικονομικά της κάθε μέρας και να δημιουργήσουν έναν προσωπικό προϋπολογισμό με συγκεκριμένους στόχους για τις δαπάνες αλλά και την αποταμίευσή τους

Οι δυνατότητες του winbank web/mobile banking της Τρ. Πειραιώς:

Το νέο περιβάλλον της winbank web banking όσο και του winbank mobile banking απευθύνεται τόσο σε ιδιώτες όσο και σε επαγγελματίες, είναι ήδη σε λειτουργία και έχει τύχει μεγάλης ανταπόκρισης. Οι πελάτες μπορούν ανά πάσα στιγμή

  • να έχουν την εικόνα των τελευταίων συναλλαγών τους ανεξάρτητα από το κανάλι ή το προϊόν που τις πραγματοποίησαν
  • να κάνουν ανασκόπηση των δαπανών τους σε κάθε κατηγορία
  • να διατηρούν τον έλεγχο της ροής τους.

Με την συγκατάθεσή τους, οι χρήστες της winbank έχουν επίσης τη δυνατότητα να ορίσουν προϋπολογισμό για κάθε κατηγορία και να παρακολουθούν αυτόματα τα έξοδά τους σύμφωνα με τον προϋπολογισμό που έχουν ορίσει. Ο πελάτης έχει επίσης την ευχέρεια να προσαρμόζει τα δεδομένα στις δικές του ανάγκες, δημιουργώντας με αυτόν τον τρόπο έναν πραγματικά προσωποποιημένο οικονομικό προγραμματισμό.

Τέλος, με γνώμονα την ενθάρρυνση της κουλτούρας της αποταμίευσης, οι χρήστες της winbank μπορούν εύκολα να ορίσουν στόχους αποταμίευσης για συγκεκριμένους σκοπούς, να παρακολουθήσουν τη πρόοδό τους σε σχέση με τον στόχο και να τους συνδέσουν με τη νέα υπηρεσία αποταμίευσης “Pay & Save” που προσφέρει η Τράπεζα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here