Σε δημοπρασία τίθενται από τον Όμιλο της Τρ. Πειραιώς 37 ακίνητα στις 20 – 21 Νοεμβρίου. Πρόκειται για κατοικίες και καταστήματα στην Αθήνα και σε πόλεις της Περιφέρειας.

Τα ακίνητα τίθενται σε ηλεκτρονική δημοπρασία μέσω του properties4sale.gr.

Σημειώνεται ότι οι τιμές εκκίνησης ξεκινούν από 15.000 ευρώ και φθάνουν τις 310.000 ευρώ.

Ταυτόχρονα, δίνεται δυνατότητα χρηματοδότησης της αγοράς των ακινήτων από την Τράπεζα με ευνοϊκούς όρους.

Όπως σημειώνει η τράπεζα σε σχετική ανακοίνωση, «οι ηλεκτρονικές δημοπρασίες ακινήτων αποτελούν καινοτόμο και ιδιαίτερα επιτυχημένη διεθνώς διαδικασία, η οποία συμβάλλει σημαντικά στην ενίσχυση της κινητικότητας στην αγορά ακινήτων, στον εξορθολογισμό και την σταθεροποίηση των τιμών, στην διαφάνεια και την απεμπλοκή από γραφειοκρατικές διαδικασίες. Επίσης, ενθαρρύνει την προσέλκυση επενδυτών από το εσωτερικό και το εξωτερικό.

Για τον Όμιλο της Τράπεζας Πειραιώς η διαδικασία αυτή, απελευθερώνει ρευστότητα που διοχετεύεται στη χρηματοδότηση της οικονομίας ενώ ταυτόχρονα διευκολύνει την αξιοποίηση των ακινήτων που έχει στην ιδιοκτησία της και τα οποία παραμένοντας αναξιοποίητα, σταδιακά απαξιώνονται. Επιπλέον, η δυνατότητα χρηματοδότησης της αγοράς του ακινήτου, συμβάλλει στην επιτυχία της διαδικασίας και ενισχύει την κινητικότητα στην αγορά».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here