Η παγκοσμίως παλαιότερη και πλέον καταξιωμένη έκθεση Αεροπλοΐας, Αεροναυπηγικής, Αεράμυνας και Διαστήματος, ILA Berlin 2020, για την οποία επίσημος αντιπρόσωπος στην Ελλάδα είναι το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, πρόκειται να ανοίξει τις πύλες της από τις 13 έως 17 Μαΐου 2020 στον χώρο εκδηλώσεων Berlin ExpoCenter Airport.

Η έκθεση πραγματοποιείται σε μια έκταση περίπου 250.000 τ.μ., που βρίσκεται δίπλα στο διεθνές αεροδρόμιο BERLIN BRANDENBURG AIRPORT της πρωτεύουσας και για πρώτη φορά, τις δύο τελευταίες μέρες της διοργάνωσης, απευθύνεται εκτός από τους εμπορικούς επισκέπτες και στο ευρύ κοινό.

Η ILA Berlin 2020 θα παρουσιάσει το πιο σύγχρονο και ολοκληρωμένο φάσμα προϊόντων και υπηρεσιών όλων των τομέων αεροναυπηγικής και διαστήματος και δεν θα απευθύνεται αποκλειστικά στους εκπροσώπους του βιομηχανικού κλάδου, αλλά θα δώσει σε όλους την ευκαιρία να απολαύσουν τα εκθέματα και ένα πλούσιο πρόγραμμα πτήσεων και παρουσιάσεων. Στο επίκεντρο της έκθεσης θα βρεθούν επαγγελματικές συζητήσεις και επαφές, σεμινάρια και συνέδρια, συνεντεύξεις τύπου και παρουσιάσεις.

Τον επαγγελματικό χαρακτήρα της ILA Berlin τονίζουν πολυάριθμες προσφορές πληροφόρησης και μια έκθεση των πλέον σύγχρονων αεροσκαφών κάθε μεγέθους και είδους, στο έδαφος και στον αέρα, που όχι μόνο δείχνουν την εξέλιξη της αεροπορίας, αλλά δίνουν και μια εικόνα των επιδόσεων και πρακτικών εφαρμογών. Οι πολλές ελκυστικές θεματικές ενότητες στις αίθουσες της έκθεσης, όπως το Διεθνές Κέντρο Προμηθευτών (International Suppliers Center, ISC) αλλά και ο ειδικά διαμορφωμένος εξωτερικός χώρος της έκθεσης θα συναρπάσουν το κοινό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here