Γράφει η «ξενοδόχος»

Μπορεί η πανδημία να έχει φέρει τα πάνω -κάτω όσον αφορά τον τομέα των εκδηλώσεων και συναφών δραστηριοτήτων με απώλειες δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ, ωστόσο ακόμη και σε αυτή την περίπτωση οι “παίκτες ετοιμάζονται για την επόμενη μέρα.

Ετσι, στις αρχές καλοκαιριού, θα πραγματοποιήσει εγκαίνια, ο νέος χώρος εκδηλώσεων και ποικίλων δραστηριοτήτων, το Nasioutzik Mansion, σε απόσταση 10 λεπτών από το αεροδρόμιο Ελ.Βενιζέλος και δίπλα στο εκπτωτικό χωριό MacArthourGlen, με στόχο να γίνει ένας all day προορισμός, για επαγγελματικού, οικογενειακούς χαρακτήρα εκδηλώσεις κ.τ.λ..

Πρόκειται για την προσωπική έπαυλη του Γιώργου Νάσιουτζικ, η οποία χτίστηκε και φιλοτεχνήθηκε αποκλειστικά από τον ίδιο και λειτούργησε ως οικία του μέχρι και τον θάνατο του.

  • Η κατασκευή της άρχισε τμηματικά το 2008 αρχικά με ένα δωμάτιο αγροικίας και ολοκληρώθηκε το 2010, αποτελούμενη πια από πολλά δωμάτια και χώρους, εκτάσεως 1.300 τ.μ.
  • Ολόκληρη η έπαυλη κοσμείται από ανεκτίμητης αξίας συλλογές του αείμνηστου Νάσιουτζικ και σπάνια αντικείμενα από τις γωνιές του κόσμου και τα ταξίδια του.

Η έπαυλη σε σχήμα H με Τοσκανέζικη αρχιτεκτονική και αραβικές επιρροές, αποτέλεσε το προσωπικό του οίκημα για 3 χρόνια, μέχρι το θάνατο του όπου και κληρονομήθηκε στον ανιψιό του Νίκο Νάσιουτζικ.

Πέραν κάποιων εκδηλώσεων που είχε φιλοξενήσει ο ίδιος ο Γιώργος Νάσιουτζικ, το Nasioutzik Mansion δεν έχει ανοίξει ποτέ για το κοινό.

Τα 17 στρέμματα των κήπων του, περιλαμβάνουν αμπέλια, ελιές κάποιες εκ των οποίων χρονολογούνται άνω των χιλίων ετών και αποτελούν αξιοθέατο της έπαυλης, εκτάσεις με λουλούδια, αρωματικά φυτά, γκαζόν, μικρές πεδιάδες και πισίνες.

Οι κήποι του περιλαμβάνουν αμπέλια, ελιές κάποιες εκ των οποίων χρονολογούνται άνω των χιλίων ετών, εκτάσεις με λουλούδια, αρωματικά φυτά, ανοιχτούς χώρους με γκαζόν, γήπεδο τένις, ένα μοναδικό ποτάμι, πισίνα και εκκλησία.

Η έπαυλη κοσμείται από ανεκτίμητης αξίας συλλογές, έπιπλα και έργα τέχνης του αείμνηστου Γ. Νάσιουτζικ καθώς και σπάνια αντικείμενα από τα ταξίδια του σε όλες τις γωνιές του κόσμου.

Διατηρώντας όλο το ύφος, την αισθητική και την προσωπική σφραγίδα του Γιώργου Νάσιουτζικ, 

  • «το οίκημα και οι κήποι του μεταμορφώνονται σε μοναδικό προορισμό για όποιον αγαπάει την ποιότητα, την τέχνη, την αρχιτεκτονική και την ιδιαίτερη αισθητική», 

Στόχος είναι το Nasioutzik Mansion να μπορεί να φιλοξενήσει και να διοργανώσει εκδηλώσεις όπως εκθέσεις τέχνης, θεατρικές παραστάσεις, συναυλίες, κινηματογραφικές πρεμιέρες, επιδείξεις μόδας, επαγγελματικά σεμινάρια και συνέδρια, γάμους με δυνατότητα δεξιώσεων έως 3.000 άτομα, βαφτίσεις, εταιρικές εκδηλώσεις, ιδιωτικά πάρτυ με διάφορες θεματικές, δωμάτια μυστηρίου, τουρνουά και φεστιβάλ μαγειρικής, σκάκι, χορού, μπριτζ, διαφημιστικά και τηλεοπτικά γυρίσματα, live streaming shows, after ή pre-wedding φωτογραφίσεις, διάφορες λέσχες όπως ανάγνωσης ή γιόγκα, ιδιωτικά δείπνα και διαμονή ή φιλοξενία καλεσμένων στις σουίτες του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here