Γράφει η «ξενοδόχος»

Με φειδώ, έως ότου ολοκληρωθεί η εξαγορά, βγαίνουν στην επιφάνεια οι πληροφορίες για το εμβληματικό Πόρτο Καρράς στη Χαλκιδική, όπου η νέα διοίκηση του Ιβάν Σαββίδη βρίσκεται ήδη με το βλέμμα στη σεζόν του 2021.

Με βάση το πλάνο της Belterra Investments, στην ομπρέλα της οποίας εντάσσεται πλέον το συγκρότημα, όλες οι ξενοδοχειακές μονάδες του συγκροτήματος Porto Carras Grand Resort, δηλαδή τα δύο κύρια ξενοδοχεία πέντε αστέρων «Μελίτων» και «Σιθωνία» καθώς και η «Βίλλα Γαλήνη», η «Vila Kalyva Mare» και οι ενοικιαζόμενες κατοικίες του «Marina Village & Yacht Club»,  θα παραμείνουν κλειστές έως και το τέλος Απριλίου.

Αυτή την στιγμή οι κρατήσεις έχουν ξεκινήσει και πραγματοποιούνται για το διάστημα από τις 29 Απριλίου του 2021 και μετά, την ίδια στιγμή που έχει τεθεί επί τάπητος το επενδυτικό  σχέδιο για την αναβάθμιση του συγκροτήματος.

Οι επενδύσεις θα υλοποιηθούν σταδιακά στο συγκρότημα σε όλες τις εγκαταστάσεις, ενώ όπως αναφέρουν οι επιτελείς του ομίλου:

  • «η νέα φιλοσοφία και η νέα πολιτική διαχείρισης έχουν ως στόχο να προσφέρουν μια μοναδική εξατομικευμένη εμπειρία διακοπών, διασφαλίζοντας παράλληλα τη μέγιστη ικανοποίηση των επισκεπτών και εστιάζοντας στις πλέον πρόσφατες πρακτικές βιωσιμότητας της φιλοξενίας».

Σημειωτέον ότι η διοίκηση της Belterra «τρέχει» αυτή την περίοδο πρόγραμμα early booking με προσφορές και εκπτώσεις που θα γίνουν έως τις 31 Δεκεμβρίου για τις κρατήσεις που πραγματοποιούνται το διάστημα από τις 29 Απριλίου έως και τις 31 Οκτωβρίου του 2021.

Για τις δύο μονάδες Porto Carras Sithonia και Porto Carras Meliton οι εκπτώσεις που προσφέρονται για τουλάχιστον δύο και πλέον διανυκτερεύσεις είναι –25%.

Η πανδημία πάντως κρατά κλειστό το έτερο εμβληματικό ξενοδοχείο που διαχειρίζεται η πλευρά Σαββίδη στη Χαλκιδική:

  • Το Makedonia Palace, το πεντάστερο της συμπρωτεύουσας θα παραμείνει κλειστό έως τις 19 Δεκεμβρίου σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις του ομίλου, λόγω της έξαρσης των κρουσμάτων του κορωνοϊού και της μηδενικής ζήτησης.

Αρχικά η περίοδος που θα ήταν κλειστό το ξενοδοχείο (σ.σ. από τις 6 Νοεμβρίου λόγω της έναρξης της περιόδου των περιοριστικών μέτρων στη συμπρωτεύουσα) ήταν για τις 30 Νοεμβρίου, ωστόσο η αναστολή λειτουργίας πήρε παράταση για ευνόητους λόγους.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here