Με πολύ μεγάλη επιτυχία και ενδιαφέρον ολοκληρώθηκε το διήμερο 3ο Συνέδριο Θεσμικής Διαχείρισης, #famc22, ένα δυναμικό διήμερο συζητήσεων, παρουσιάσεων, ομιλιών και δικτύωσης με τη συμμετοχή κορυφαίων κυβερνητικών στελεχών, υψηλόβαθμων θεσμικών εκπροσώπων, επενδυτικών παραγόντων και διακεκριμένων προσκεκλημένων από εδραιωμένες εταιρείες του κλάδου. 

Το μεγάλο εύρος ευκαιριών και οι θετικές προκλήσεις που εμφανίζει η ελληνική αγορά αλλά και οι πολλαπλές ευκαιρίες που προκύπτουν για θεσμικούς επενδυτές και επιχειρήσεις από σύγχρονα επενδυτικά εργαλεία όπως τα Αμοιβαία Κεφάλαια, η Ακίνητη Περιουσία, τα αποθεματικά Ασφαλιστικών Ταμείων, το ESG investing και τα Private Equities, αποτέλεσαν τον πυρήνα των συζητήσεων του Συνεδρίου.

Στην κάμερα του Banks μίλησε ο Δρ. Χρήστος Νούνης, Πρόεδρος ΕΛ.Ε.Τ.Ε.Α & Πρόεδρος ΤΕΑ-ΥΠΟΙΚ.

Μία εξαιρετική πρωτοβουλία ελήφθη σε κατάλληλο timing. Συζητήσαμε περί θεσμικής διαχείρισης, τόσο για τον 2ο όσο και για τον 3ο πυλώνα και επίκαιρα θέματα που απασχολούν την αγορά την συγκεκριμένη περίοδο όπως ο πληθωρισμός, το ESG, τα γεωπολιτικά ρίσκα.

Το αβέβαιο περιβάλλον την τρέχουσα περίοδο έχει αντανάκλαση και στις αποδόσεις και την επενδυτική διαχείριση.

Δείτε την δήλωση:

3o Συνέδριο Θεσμικής Διαχείρισης_Συνέντευξη: Χρήστος Νούνης, Πρόεδρος ΕΛ.Ε.Τ.Ε.Α & Πρόεδρος ΤΕΑ-ΥΠΟΙΚ from ethosMEDIA SA on Vimeo.