Τρεις συνεχόμενες ανοδικές συνεδριάσεις συμπληρώθηκαν με αγοραστές στη μετοχή της TITAN Cement, έως τα 15,44€ (για να κλείσει τελικά στα 15,30€ με αυξημένες συναλλαγές 139 χιλιάδες τμχ.

  • Γενική στρατηγική κατεύθυνση του Ομίλου είναι θα «πρασινίσει» ακόμη περισσότερο τη δραστηριότητα του, θα διανείμει λίγο καλύτερο μέρισμα από πέρυσι και θα ακυρώσει ένα μεγάλο μέρος των ίδιων μετοχών που έχει αποκτήσει από την αγορά.

 Έχει εγκαταστήσει μονάδες σκυροδέματος μέσα στα εργοτάξια στο Καστέλι και στο Ελληνικό για να αποκτήσει συγκριτικό πλεονέκτημα.

Η ανοικοδόμηση της ρημαγμένης Τουρκίας και Συρίας θα απαιτήσει πολύ τσιμέντο, περισσότερο τσιμέντο για λόγους ασφαλείας.

Προς το παρόν κερδίζει μερίδια στην διαρκώς ανερχόμενη Αμερικανική αγορά….

 Σε υψηλό 17 μηνών μετά και την παρουσίαση στην Ενωση Θεσμικών, με τον Μιχαήλ Κολακίδη (CEO και Οικονομικός Διευθυντής Ομίλου) να εκφράζει την αισιοδοξία της διοίκησης οτι η ανοδική πορεία του δεύτερου εξαμήνου 2022 θα συνεχιστεί το 2023.
  • Αιχμή του δόρατος οι δραστηριότητες-κυρίως- σε ΗΠΑ και Ελλάδα/αποτελούν το 70% των συνολικών εργασιών- ενώ αναλυτές εκτιμούν πως αύξηση τζίρου θα μπορούσε να καταγράψει η θυγατρική Adocim Cimento Beton Sanayi ve Ticaret στην Τουρκία.