Τα αποτελέσματα εξαμήνου 2020 ανακοίνωσε η TITAN Cement International.
  Σημαντική βελτίωση σε όλα τα μέτωπα και για όλα τα μεγέθη της ιστορικής ελληνικής τσιμεντοβιομηχανίας, δίνοντας μία ενθαρρυντική ένδειξη για τη συνέχεια.
    Ενοποιημένος κύκλος εργασιών στα 786,3 εκατ. αύξηση για τα λειτουργικά κέρδη (ebitda) στα 136,8 εκατ. (+12%) με παράλληλη ενίσχυση του περιθωρίου ebitda στο 17,4% (από 15,6%).
 Απόρροια ενός προγράμματος στοχευμένων περικοπών δαπανών σε συνδυασμό με τις χαμηλότερες τιμές στερεών καυσίμων και γενικότερη ανθεκτικότητα των τιμών στις αγορές όπου δραστηριοποιείται.
Στα 22,4 από 9 εκατ. τα καθαρά κέρδη (μετά τους φόρους) με τον Δημήτρη Παπαλεξόπουλο- πρόεδρο της εκτελεστικής επιτροπής του ομίλου- να αναφέρεται, μεταξύ άλλων, στην ανάκαμψη του κατασκευαστικού κλάδου τον Μάϊο και Ιούνιο που συνέβαλε στη μερική αντιστάθμιση της πτώσης σε άλλους τομείς.
    Στα συν το γεγονός, πως όλα τα εργοστάσια παραγωγής, όλες οι μονάδες τσιμέντου να συνεχίσουν τη λειτουργία τους- και την περίοδο του αποκλεισμού- καλύπτοντας τη ζήτηση στις τοπικές αγορές.
    Για τις εξελίξεις στον όμιλο, με αφορμή και την νέα έκδοση του διεθνούς εταιρικού ομολόγου (μειώνοντας το κόστος κεφαλαίου) σας είχε ενημερώσει- έγκαιρα- ο Τάκης Κανελλόπουλος στην πρόσφατη συνέντευξη του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here