Θα πετύχουν- κατά πως φαίνεται-  τον στόχο του 90% οι άνθρωποι της ΤΙΤΑΝ.
Με βάση τα χθεσινά στοιχεία, η ανταπόκριση μετόχων, funds κ.λ.π ήταν ικανοποιητική. Το χθεσινό +5,41% για την κοινή στα 18,32 ευρώ με αυξημένες συναλλαγές 73.777 μετοχών, αξίας 1.322.541 ευρώ μόνο συμπτωματικό δεν θα πρέπει να θεωρηθεί.
      Η διοίκηση της ΤΙΤΑΝ μπορεί να χαμήλωσε τον πήχη για την αποδοχή της δημόσιας πρότασης στο 75% πλην όμως το όριο που την ενδιαφέρει είναι το 95% και βεβαίως η κάλυψη του. Αυτό γιατί κύρια αγορά διαπραγμάτευσης για τον “νέο ΤΙΤΑΝα” θα είναι πλέον το Euronext των Βρυξελλών και εκεί θα δοθεί το μεγαλύτερο βάρος από επενδυτικής -και όχι μόνον- πλευράς.
      Τα τελευταία 24ωρα γίνεται συντονισμένη δουλειά από όλους τους εμπλεκόμενους και στα κεντρικά της Νέας Φιλαδέλφειας επικρατούσε χθες νωρίς το απόγευμα συγκρατημένη αισιοδοξία.
      Για σήμερα το χρονικό περιθώριο για την ενδεχόμενη ανταπόκριση στην δημόσια πρόταση της διοίκησης είναι μέχρι τις 12.00-13.00, διάστημα στο οποίο αναμένεται να κορυφωθεί και ολοκληρωθεί η προσφορά. Το πιθανότερο είναι πως η σχετική διαδικασία θα ολοκληρωθεί με ένα premium, θα δούμε μέχρι που θα μπορούσε να φτάσει σήμερα η κοινή μετοχή.
       Σημειωτέον, πως το προνόμιο έκλεισε χθες στα 18 ευρώ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here