Η θετική έκπληξη ήρθε από τον Σαράντη.

Στο +4,26% χθες η μετοχή του Σαράντη, που ενισχύθηκε περισσότερο στο δεύτερο μισό της συνεδρίασης, όταν δηλαδή πιέζονταν οι τράπεζες και ξανά βούλιαζε το Folli Follie.

Από την πρώτη μέχρι και την τελευταία συναλλαγή η μετοχή σταθερά στο συν, δεν καταλάβαινε το παραμικρό.

Χωρίς το μέρισμα χρήσεως 0,28 ευρώ/μετοχή και όμως με “ασπίδα” τη διανομή δωρεάν μετοχών (1 νέα για 1 παλιά/split) έκλεισε κοντά στα υψηλά ημέρας, με αυξημένες αγορές και ανεκτέλεστο για σήμερα.

Ομολογουμένως ήταν μία εντυπωσιακή παράσταση από βασικούς μετόχους κ.λ.π δυνάμεις που είναι στο χαρτί, που σέβονται μεγάλους αλλά κυρίως και τους μικρότερους επενδυτές και χαρτοφυλάκια.

Χθες Πέμπτη, οι αδελφοί Σαράντη πήραν τα εύσημα της αγοράς, και σε μία περίοδο που μία ισχυρή επιχειρηματική οικογένεια ευτελίζεται, απαξιώνεται, καταρρέει οι Σαράντηδες βγαίνουν μπροστά και προσθέτουν ένα μικρό λιθαράκι στην προσπάθεια να μην χαθεί εντελώς η αξιοπιστία του ίδιου του χρηματιστηριακού θεσμού.

Μπράβο Γρηγόρη, μπράβο Κυριάκο…

Το ανωτέρω, μου το έστειλε επενδυτής, ο οποίος μάλιστα σύμφωνα με τα λεγόμενα του δεν είχε καν μετοχές της εισηγμένης.

Προφανώς αηδιασμένος ο άνθρωπος από τον ευτελισμό του ίδιου του θεσμού, από την ανημποριά όλων όσων καμώνονται πως υπηρετούν τον θεσμό. Και σας το μεταφέρω.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here