Παρουσίαση του καινοτόμου Thermomix® TM6 και επιδείξεις μαγειρικής, στο νέο σπίτι της Vorwerk στην Ελλάδα.

Με τη δέουσα επισημότητα πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Πέμπτης 30 Μαΐου 2024, στην Κηφισιά, τα εγκαίνια του πρώτου Vorwerk Experience Store στην Ελλάδα, μια επένδυση της τάξεως του 1 εκατ. ευρώ. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν εκπρόσωποι της τοπική αυτοδιοίκησης, δημοσιογράφοι, αλλά και άλλοι επίτιμοι συνεργάτες του Ομίλου.

Όλοι οι προσκεκλημένοι της Vorwerk  είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στο νέο experience store αλλά και στα νέα γραφεία της εταιρείας που θα στεγάζονται στον ίδιο χώρο και να δουν από κοντά μια επίδειξη του Thermomix® TM6, της καινοτόμου συσκευής κουζίνας που συνδυάζει πολλαπλές λειτουργίες όπως μείξη, τεμαχισμός, ζύμωμα, μαγείρεμα και άλλα, παρέχοντας μια ολοκληρωμένη λύση για τις ανάγκες της κουζίνας. 

Το καινοτόμο Thermomix® TM6 με ενσωματωμένη την εφαρμογή Cookidoo® παρέχει στον χρήστη πρόσβαση σε περισσότερες από 90.000 καθοδηγούμενες συνταγές από όλο τον κόσμο, ενώ διαθέτει και 1.300 συνταγές στα ελληνικά. Συν τοις άλλοις η εφαρμογή Cookidoo® προσφέρει στον χρήστη επιπλέον δυνατότητες όπως ο εβδομαδιαίος προγραμματισμός γευμάτων, η λίστα αγορών και η προσαρμογή των μερίδων στις ανάγκες του κάθε νοικοκυριού.

Πέρα από το Thermomix®, η Vorwerk επίδειξε στο κοινό και την καινοτόμο γραμμή της στον τομέα Καθαρισμού, τη σειρά προϊόντων Kobold, τα οποία θα είναι επίσης διαθέσιμα στο κατάστημα.

To experience store της Vorwerk στην Κηφισιά θα ξεκινήσει επίσημα τη λειτουργία του την 1η Ιουνίου, έχοντας ετοιμάσει και μία ειδική προσφορά για τους 200 πρώτους πελάτες του, οι οποίοι με την αγορά ενός Thermomix® TM6 θα πάρουν μαζί δώρα αξίας 298 €. Στο experience store οι πελάτες θα έχουν την δυνατότητα να βλέπουν από κοντά το καινοτόμο προϊόν  και να ζουν μια μοναδική εμπειρία Thermomix® με επιδείξεις μαγειρικής.

Λίγα λόγια για την Vorwerk

Η Vorwerk είναι η νούμερο ένα εταιρεία στην Ευρώπη και μία από τις κορυφαίες εταιρείες παγκοσμίως που ακολουθούν το μοντέλο των απευθείας πωλήσεων οικιακών συσκευών υψηλής ποιότητας. Ιδρύθηκε στο Βούπερταλ της Γερμανίας το 1883 και από οικογενειακή κατέληξε να είναι μια διεθνής επιχείρηση με κύρια δραστηριότητά της την παραγωγή και  πώληση ανώτερων οικιακών συσκευών όπως είναι η πολυλειτουργική κουζινομηχανή Thermomix® και τα καινοτόμα συστήματα καθαρισμού Κοbold. Η Vorwerk επιδιώκει πάντα την άμεση επαφή με τους πελάτες της και το πετυχαίνει κυρίως μέσω των συμβούλων της, οι οποίοι βρίσκονται στο επίκεντρο των πωλήσεων της εταιρείας και λειτουργούν ως κεντρικό σημείο επαφής για τον πελάτη. Στον Όμιλο Vorwerk ανήκει επίσης η τράπεζα AKF, καθώς και η εταιρεία Vorwerk Ventures που επενδύει σε νεοφυείς εταιρείες. Η Vorwerk το 2022 κατέγραψε ενοποιημένες πωλήσεις 3,2 δισεκατομμυρίων ευρώ (2022) με το Thermomix από μόνο του να κάνει πωλήσεις 1,7 δις. ευρώ και δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 60 χώρες.