Ο όμιλος THEON INTERNATIONAL (THEON) είναι η μόνη αμυντική εταιρεία που αναγνωρίζεται ως μία από τις 1000 ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες στην Ευρώπη για το 2024, από τους FINANCIAL TIMES & STATISTA.

Το FT1000 Europe’s Fastest Growing Companies 2024 είναι μια κατάταξη 1.000 εταιρειών στην Ευρώπη που πέτυχαν εξαιρετικό ρυθμό αύξησης των εσόδων σε τέσσερα χρόνια, μεταξύ 2019 και 2022.

  • Για να κερδίσουν μια θέση στoν κατάλογο, οι εταιρείες χρειάζονται έναν ελάχιστο σύνθετο ετήσιο ρυθμό ανάπτυξης 2019-22 σε έσοδα 36,3%.

 

  • Η δημιουργία της κατάταξης βασίστηκε σε μια διαδικασία τριών βημάτων που περιλαμβάνει τη φάση υποβολής αίτησης και αξιολόγησης και κατάταξης.

Οι εταιρείες έπρεπε να πληρούν διαφορετικά κριτήρια, όπως και τα όρια εσόδων.

Όλα τα δεδομένα που αναφέρθηκαν από τις εταιρείες επεξεργάστηκαν και ελέγχθηκαν από τη STATISTA.

 

Η ΤΗΕΟΝ είναι κορυφαίος προγραμματιστής και κατασκευαστής προσαρμόσιμων συστημάτων νυχτερινής όρασης και θερμικής απεικόνισης για εφαρμογές άμυνας και ασφάλειας με παγκόσμιο αποτύπωμα.

Διακρίνεται στον σχεδιασμό και την κατασκευή συσκευών αιχμής τόσο σε φορητά συστήματα  όσο και σε συστήματα που βασίζονται σε πλατφόρμες.

Οι λύσεις Theon επιτρέπουν την οπτικοποίηση εικόνων σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού ή σκοτεινών συνθηκών και πληρούν τα πρότυπα των πιο απαιτητικών ενόπλων δυνάμεων.

Η συνεχώς αυξανόμενη πελατειακή βάση της THEON εκτείνεται πλέον σε 68 χώρες, συμπεριλαμβανομένων 24 χωρών του ΝΑΤΟ σε όλο τον κόσμο.

Την τετραετία 2019-2022, η Εταιρεία αναπτύσσεται με ρυθμό κοντά στο 50% ετησίως επιτυγχάνοντας πολύ υψηλή κερδοφορία. Το 2022, η ΤΗΕΟΝ απέφερε έσοδα 147,4 εκατ. ευρώ, καταγράφοντας CAGR 2020-2022 64,9%, ενώ πέτυχε περιθώριο EBIT 27,8%, από τα υψηλότερα στον κλάδο παγκοσμίως.

Ο Christian Hadjiminas, Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της THEON, σχολίασε:

  • «Καθώς η FT1000 βασίζεται στην σύνθετη ανάπτυξη, είμαστε περήφανοι που εισηγούμαστε ως η μόνη αμυντική εταιρεία στις 1000 εταιρείες με τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες στην Ευρώπη για το 2024.
  • Αυτή η αναγνώριση αποτελεί απόδειξη της την αξιοσημείωτη εξέλιξη της εταιρείας τα τελευταία χρόνια.
  • Με εστίαση και αφοσίωση στη δημιουργία καινοτόμων συστημάτων νυχτερινής όρασης και θερμικής απεικόνισης για τους πιο απαιτητικούς στρατούς στον κόσμο, και μέσω του εκτεταμένου δικτύου εταιρειών, γραφείων, εγκαταστάσεων και του έμπειρου εργατικού δυναμικού μας με περισσότερους από 300 υψηλά καταρτισμένους υπαλλήλους, αναπτύξαμε περισσότερα από 150.000 συστήματα σε υπηρεσία σε 68 χώρες, επιβεβαιώνοντας την ευρεία απήχηση της εταιρείας παγκοσμίως.
  • Το 2024 φαίνεται να είναι μια συναρπαστική χρονιά, με το ισχυρό αναπτυξιακό μας σχέδιο μετά την πρόσφατη εισαγωγή της THEON στην αγορά Euronext του Άμστερνταμ».

Η THEON GROUP ιδρύθηκε το 1997 και έκτοτε έχει γίνει ένας από τους σημαντικότερους παίκτες στην παγκόσμια αγορά. Ο Όμιλος έχει διεθνή παρουσία με γραφεία σε Ελλάδα, Κύπρο, ΗΠΑ, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Ελβετία και Σιγκαπούρη, καθώς και 3 παραγωγικές εγκαταστάσεις σε Αθήνα, Wetzlar (Γερμανία) και Plymouth (ΗΠΑ).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ