Η Theofylaktos AE, μία καινοτόμα και δημιουργική εταιρεία, που κυριαρχεί στην ελληνική αγορά την πληρέστερη συλλογή επώνυμων εταιρικών δώρων και προωθητικών προϊόντων, συμμετείχε στα εφετινά Επιχειρηματικά Βραβεία ΧΡΗΜΑ.

Σε ανακοίνωσή της αναφέρει:

Ήταν μεγάλη τιμή για εμάς, να συμμετέχουμε ως ο μεγαλύτερος χορηγός στον καταξιωμένο θεσμό Επιχειρηματικών Βραβείων «Χρήμα», που διοργάνωσε για 20η συνεχόμενη χρονιά το περιοδικό «Χρήμα» με στόχο την ανάδειξη των επιχειρήσεων που στηρίζουν την ελληνική οικονομία με τις καινοτόμες δράσεις τους, την ανάπτυξη και τις επενδύσεις τους.

Ως οπαδοί της καινοτομίας και με το πάθος για δημιουργία, που διακρίνει την εταιρεία μας, Theofylaktos AE, καταφέραμε να δημιουργήσουμε την πληρέστερη συλλογή επώνυμων εταιρικών δώρων και προωθητικών προϊόντων στην Ελληνική αγορά. Από το 2019 ειδικευόμαστε στη δημιουργία ολοκληρωμένων διαφημιστικών καμπανιών εταιρικών και προσωποποιημένων δώρων σε συνεργασία με καταξιωμένα Brands όπως Mont Blanc, Hugo Boss, Cerutti κ.α., ενώ αποτελούμε επίσημο και αποκλειστικό συνεργάτη του μεγαλύτερου ιταλικού οίκου ημερολογιακών εκδόσεων και σημειωματαρίων Castelli Italy.

Μέχρι σήμερα εξυπηρετούμε περισσότερες από 2.500 εταιρείες ετησίως σε Ελλάδα και Κύπρο, καθώς και περισσότερα από 1.000 σημεία λιανικής πώλησης. Η έδρα μας, και κεντρική αποθήκη της εταιρίας, βρίσκεται στην Αθήνα, ενώ διατηρούμε υποκατάστημα και στη Θεσσαλονίκη για την αμεσότερη εξυπηρέτηση των συνεργατών στη Συμπρωτεύουσα αλλά και στην Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here