Το νηολόγιο της Μάλτας εξακολουθεί να αναπτύσσεται, καθιστώντας τη μαλτέζικη σημαία μία από τις ισχυρότερες στην Ευρώπη, και την έκτη μεγαλύτερη σε παγκόσμιο επίπεδο.

Το προηγούμενο έτος η χώρα κατέγραψε τη μεγαλύτερη άνοδο – διεθνώς- σε αριθμό πλοίων υπό τη σημαία της, της τάξης του 7%.

Με φόντο αυτή τη σημαντική και σταθερή ανάπτυξη, η Διεύθυνση Εμπορικής Ναυτιλίας εργάζεται διαρκώς για την επέκταση των γραφείων της εκτός των ακτών της Μάλτας.  Προ ημερών, ο Υπουργός Μεταφορών, Υποδομών και Κεφαλαιακών Έργων εγκαινίασε το πρώτο περιφερειακό γραφείο Ναυτιλίας στην Αθήνα. Το εν λόγω γραφείο βρίσκεται στην Πρεσβεία της Μάλτας στην Ελλάδα και έχει ως στόχο  την περαιτέρω προώθηση του νηοολογίου της Μάλτας εντός της Ελλάδας.

Οι αρμόδιες αρχές στοχεύουν στην αγαστή συνεργασία με Έλληνες εφοπλιστές, για την παροχή βέλτιστων και άμεσων υπηρεσιών, με σκάφη νηολογημένα με σημαία Μάλτας, καθώς και την προσέλκυση περισσότερων Ελλήνων επενδυτών στον ναυτιλιακό κλάδο.

«Η Μάλτα επιδιώκει να διατηρήσει μια άριστη σχέση με τους Έλληνες πελάτες στον κλάδο της ναυτιλίας, και να εξασφαλίσει ότι οι υπηρεσία της θα φθάσουν στο επιθυμητό επίπεδο. Αυτό το βήμα θα μας επιτρέψει να έχουμε ένα σαφέστερο όραμα για το τι θέλουν και τι χρειάζονται οι Έλληνες πλοιοκτήτες από το εμάς» ανέφερε ο αρμόδιος υπουργός.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here