Γράφει η «ξενοδόχος»

 

Οι κορυφαίες επιδόσεις της φετινής σεζόν που ήταν και η χρονιά με το μεγαλύτερο πρόγραμμα σε πτήσεις και τουριστικά «πακέτα» της JET2 φέρνουν ξανά στην Ελλάδα αυτή την εβδομάδα τον Steve Heapy, διευθύνοντα σύμβουλο του εισηγμένου βρετανικού ομίλου, του οποίου η αεροπορική JET2.com είναι η τρίτη μεγαλύτερη αεροπορική εγγεγραμμένη στο Ηνωμένο Βασίλειο.

 

Σκοπός του, να πραγματοποιήσει επαφές με τους εγχώριους τουριστικούς φορείς, συμπεριλαμβανομένων και των ξενοδόχων και να κλείσει νέες συνεργασίες, μακροχρόνιου χαρακτήρα σε κορυφαίους προορισμούς της χώρας όπως η Κέρκυρα, η Ζάκυνθος,  τα Χανιά, το Ηράκλειο, η Ρόδος και η Κώς.

  • «Συνεχίζουμε να «επενδύουμε» στην Ελλάδα, έντονα, και πλέον οι πολύ καλές συνεργασίες που έχουμε είναι κομβικές και για τις δικές μας επιτυχημένες επιδόσεις. Είμαστε εδώ για να μείνουμε, χτίζοντας μακροπρόθεσμες συνεργασίες».

 

Για τη σεζόν του 2023 ο όμιλος προχωρά σε μεγάλη αύξηση της χωρητικότητάς του στα 1,3 εκατομμύρια θέσεις για την επόμενη χρονιά, ενώ ξεκινά νωρίτερα από ποτέ τις πτήσεις για Ελλάδα στο πλαίσιο του θερινού του προγράμματος.

Ετσι, για την επόμενη σεζόν και μετά από αριθμό ρεκόρ πτήσεων και τουριστικών «πακέτων» φέτος, ο όμιλος εντάσσει, για πρώτη φορά από τις αρχές Απριλίου, ταξίδια για τους Βρετανούς, σε Ρόδο και Χαλκιδική για την περίοδο του Πάσχα.

Επιπλέον, αυξάνει τις συνδέσεις για το 2023 σε προορισμούς όπως η Κέρκυρα, η Ρόδος και η Σκιάθος, ενώ προσθέτει δρομολόγια από περιφερειακά βρετανικά αεροδρόμια σε Χανιά, Αθήνα και Σαντορίνη.