Τη διεύρυνση του θεσμού «The Ellinikon Moments» που εγκαινίασε με μεγάλη συμμετοχή του κοινού, πέρυσι το καλοκαίρι ανακοίνωσε η LAMDA Development, με σειρά εκδηλώσεων οι οποίες θα φιλοξενηθούν στους χώρους του The Ellinikon Experience Centre και του The Ellinikon Experience Park.

«Talks, Culture, Heritage» είναι οι τρεις θεματικές ενότητες στις οποίες είναι ενταγμένες οι εκδηλώσεις, με στόχο να ενημερώσουν, να ψυχαγωγήσουν και να αναδείξουν την ιστορική και πολιτιστική κληρονομιά της περιοχής, συνδέοντας το παρελθόν, με το παρόν και το μέλλον του The Ellinikon.

Αναλυτικότερα η ενότητα Talks παρουσιάζει εμπνευσμένες ομιλίες από διακεκριμένους Έλληνες και ξένους ομιλητές. Η ενότητα Culture περιλαμβάνει καλλιτεχνικές εκδηλώσεις και δρώμενα, αλλά και την υποστήριξη σημαντικών πολιτιστικών θεσμών της χώρας και η ενότητα Heritage εστιάζει στην ανάδειξη της πολιτιστικής και ιστορικής κληρονομιάς του Ελληνικού.

Το πρόγραμμα του «The Ellinikon Moments» ξεκινά αυτό το φθινόπωρο με εκδηλώσεις στο πλαίσιο του άξονα «Talks». Την Πέμπτη, 19 Οκτωβρίου στις 18:00, το The Ellinikon Experience Centre υποδέχεται τον Ολυμπιονίκη Νίκο Κακλαμανάκη. Με θέμα «Από το όνειρο στον άθλο», ο καταξιωμένος Έλληνας αθλητής θα εμπνεύσει το κοινό του πρώτου ¨Talk¨, αντλώντας γνώση και εμπειρίες από τη μοναδική του πορεία στον πρωταθλητισμό. Την εκδήλωση θα συντονίσει η δημοσιογράφος Χριστίνα Βραχάλη. Η είσοδος είναι δωρεάν, με απαραίτητη την προκράτηση θέσης μέσω του συνδέσμου

https://tickets.experiencecentre.theellinikon.com.gr/webstore/shop/viewItems.aspx?cg=G4&c=C4 έως και τις 18 Οκτωβρίου.

Τους επόμενους μήνες θα ανακοινωθούν νέες ενέργειες, με διαφορετικούς καλεσμένους, στην ενότητα ¨Talks¨, αλλά και δράσεις που θα πλαισιώσουν τους τρείς άξονες κατά τη διάρκεια της επόμενης χρονιάς.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν το experiencepark.theellinikon.com.gr

Instagram https://www.instagram.com/the_ellinikon_official/

Facebook https://www.facebook.com/TheEllinikon

YouTube: https://www.youtube.com/TheEllinikon

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ