Αποφασισμένη να χρησιμοποιήσει ακόμα και τους οδηγούς του στρατού για να κάνουν παραδόσεις καυσίμων, εμφανίζεται η βρετανική κυβέρνηση. Διεθνή δίκτυα μεταδίδουν ότι οι θορυβημένοι Βρετανοί σχηματίζουν ουρές στα πρατήρια, από το φόβο ότι αυτά δεν θα ανεφοδιαστούν εγκαίρως και θα τους εγκλωβίσουν χωρίς τρόπο να μετακινηθούν.

Όπως μεταδίδει το CNBC, τις τελευταίες ημέρες παρατηρήθηκαν μεγάλες ουρές έξω από τα βενζινάδικα του Ηνωμένου Βασιλείου, καθώς οι οδηγοί προσπάθησαν να γεμίσουν τα αυτοκίνητά τους μετά τα δημοσιεύματα για ελλείψεις.

Η έλλειψη οδηγών φορτηγών  προκαλεί προβλήματα στις παραδόσεις καυσίμων και προϊόντων με αποτέλεσμα να έχουν μειωθεί.

Ο Πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον φέρεται να εξετάζει το ενδεχόμενο να χρησιμοποιήσει στρατιωτικό προσωπικό για την παράδοση καυσίμων σε πρατήρια, σύμφωνα με βρετανικά μέσα ενημέρωσης.

Ο υπουργός Επιχειρήσεων Kwasi Kwarteng δήλωσε την Κυριακή έχει εξαιρέσει τη βιομηχανία καυσίμων από τους βρετανικές διατάξεις περί ανταγωνισμού, επιτρέποντας έτσι στις εταιρείες να «μοιραστούν πληροφορίες και να δώσουν προτεραιότητα στην παράδοση καυσίμων στις περιοχές που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here