Μπορεί να μην υπάρχουν ακόμη επίσημες ανακοινώσεις για το μέλλον του Μεγάλου Καναλιού ωστόσο ολοένα και περισσότερες πληροφορίες διαρρέουν στα «πηγαδάκια» των τηλεοπτικών σταθμών αλλά και των εμπλεκομένων.

Οι εργαζόμενοι του καναλιού πρόσφατα προανήγγειλαν την επιστροφή του στις 20 του μηνός, έπειτα από την εξαγορά της πνευματικής ιδιοκτησίας και του σήματος από την Alter Ego και τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Όπως είχε γράψει το banks.com. gr πρόθεση της εταιρείας είναι να μετονομαστεί το κανάλι ONE σε Μega και να εκπέμψει πανελλαδικά μέσω Digea.

Kαι μπορεί οι πρώτες διαρροές να έκαναν λόγο για άνοιγμα στις 20 Νοεμβρίου, επέτειο των 30 ετών από την πρώτη εκπομπή του Mega, ωστόσο τα πλάνα συνεχώς αλλάζουν και η κατάσταση είναι ακόμη ρευστή.

Ένας από τους λόγους που ενδεχομένως να συντελέσουν στις καθυστερήσεις είναι το γεγονός πως η ταινιοθήκη δεν μπορεί να είναι διαθέσιμη πριν από τις 31/12/2019, λόγω νομικών κωλυμάτων και εκκρεμοτήτων.

Έτσι κι αλλιώς όλος ο προγραμματισμός για την εκπομπή του ONE σε πανελλαδική εμβέλεια φέρεται να έχει μεταφερθεί για τις αρχές του 2020.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here