Σας είχα υποσχεθεί την Πέμπτη, πως Παρασκευή θα σας είχα νεότερα για το που ακριβώς βρίσκεται η υπόθεση του ΙΑΣΩ.

Ο.Κ, η αλήθεια είναι πως η πηγή μου με αφορμή και το 3ήμερο της Καθαράς Δευτέρας “κατέβασε ρολά” και δεν μπόρεσα να τον βρω, παρά μόνο αργά χθες βράδυ.

  • “Τι γίνεται με το ΙΑΣΩ, που βρισκόμαστε;” τον ρώτησα,
  • Το OAKTREE ζήτησε και πήρε και νέα παράταση όσον αφορά στον χρόνο της διενέργειας του ελέγχου που έχει ξεκινήσει εδώ και ενάμιση μήνα. Νέα καταληκτική ημερομηνία η Τρίτη 26 Μαρτίου, μου απάντησε

Κατόπιν με παρέπεμψε στο χρηματιστηριακό ταμπλό της Παρασκευής, όπου η μετοχή έκανε ένα αλματάκι +4,13% στα 1,26 ευρώ. Με συναλλαγές 278.952 μετοχών, τζίρο 345.733 ευρώ και αγοραστές και insiders.
Την Παρασκευή “τσίμπησε” και το ΙΑΤΡΙΚΟ, ένα +2,74% στα 1,50 ευρώ θυμίζοντας τι σας…ψιθύριζα την Πέμπτη, πως σε αυτές τις δύο μετοχές κερδίζουν οι υπομονετικοί. Οσον αφορά στο παιχνίδι των αποτιμήσεων, το μεν ΙΑΣΩ στα 153,92 εκατ.€ το δε ΙΑΤΡΙΚΟ στα 130,1 εκατ.  €.

Παρεμπιπτόντως, νομίζω την Παρασκευή στο BlackBox του Liberal διάβασα πως Μπουχώρης-Σταματιάδης έχουν καταφέρει να groupάρουν ένα πολύ μεγάλο μέρος μικρών-μεσαίων μετόχων ιατρών με την πλευρά τους.

Ενδιαφέρουσα εξέλιξη και χρήσιμη καθ΄ οδόν προς το τέλος της διαδικασίας.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. “της διενέργειας του ελέγχου που έχει ξεκινήσει εδώ και ενάμιση μήνα.”

    Λάθος. Από τέλη Νοεμβριου έχει ξεκινήσει ο έλεγχος. Άρα μιλάμε ήδη για 4 μήνες plus. Όσο για το ΙΑΤΡΙΚΟ τα έχω γράψει. Ακριβο στο 1.5€. Με Ίδια κεφάλαια 68 εκατομμύρια και 4,5 φορές τα ίδια υποχρεώσεις. Μην πομπαρεις λοιπόν τον Αποστολοπουλο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here