Ούτε χάθηκαν ούτε πρόκειται να χαθούν τα χρόνια της ασφάλισης της καθαρίστριας από τον Βόλο που καταδικάστηκε για την υπόθεση του απολυτηρίου Δημοτικού και η οποία ζητάει να μη διαγραφούν τα ένσημά της, διαβεβαίωσε ο υφυπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης Τάσος Πετρόπουλος, μιλώντας στην ΕΡΤ1.

«Αυτά τα χρόνια ασφάλισης ούτε χάθηκαν ούτε πρόκειται να χαθούν» δήλωσε ο κ. Πετρόπουλος, ο οποίος διευκρίνισε ότι, με δική του γνωμοδότηση-απόφαση και με ορθή ερμηνεία της κοινωνικής ασφάλισης, η οποία οφείλει να προστατεύει, κυρίως, τους αδύναμους, η καθαρίστρια θα έχει πλήρη ασφαλιστική κάλυψη. «Δεν πρόκειται να αφαιρεθεί ούτε μία μέρα από την ασφαλιστική περίοδο που εργάστηκε» επανέλαβε ο υφυπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Ωστόσο, ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται για μία γενική αντιμετώπιση, επισημαίνοντας ότι υπάρχουν άλλες ιδιότητες που το τυπικό κριτήριο έχει μεγάλη σημασία και, αν δεν το λάβεις υπόψη, αδικείς κάποιους άλλους. «Αυτές δεν είναι ίδιες περιπτώσεις» υπογράμμισε ο κ. Πετρόπουλος. «Κάποιοι στη στρατιά των ανέργων ψάρευαν ψηφοφόρους με πλαστά πτυχία που τους ετοίμαζαν οι ίδιοι οι κομματικοί μηχανισμοί. Αυτά είναι άλλης ποιότητας προβλήματα» σχολίασε ο υφυπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here