Σε μια εξαιρετικής οργάνωσης εκδήλωση στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και με κύριο μήνυμα “Όλοι μαζί στη νέα δεκαετία”, περισσότεροι από 1.300 Συνεργάτες της ERGO, γιόρτασαν τις επιτυχίες τους στο έτος 2019 και την είσοδο της ERGO στη νέα δεκαετία με τις καλύτερες προϋποθέσεις.

Την εκδήλωση, που για μία ακόμη χρονιά ήταν ξεχωριστή, αλλά και άκρως συναισθηματική, λόγω της επικείμενης αποχώρησης του CEO της εταιρείας κ. Θεόδωρου Κοκκάλα, ο οποίος μετά τη σημαντική προαγωγή του, από την 01/05/2020 αναλαμβάνει Πρόεδρος του Δ.Σ. και CEO της ERGO Γερμανίας, τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρέσβης της Γερμανίας Dr. Ernst Reichel, ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου και CEO του Ομίλου ERGO Dr. Markus Riess, ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου και COO της ERGO International και υπεύθυνος για την Ελλάδα Dr. Oliver Willmes, επιφανή στελέχη του Ομίλου ERGO, εκπρόσωποι θεσμικών φορέων της ασφαλιστικής αγοράς και της Τράπεζας Πειραιώς, στρατηγικού συνεργάτη της ERGO.

Ο κ. Θεόδωρος Κοκκάλας, μετά από την αναφορά του στις εταιρικές επιτυχίες στο έτος 2019, εμφανώς συγκινημένος, αναφέρθηκε στη 16ετή θητεία του στην εταιρεία ως CEO και το νέο ρόλο του στον Όμιλο. Ευχαρίστησε τους Συνεργάτες για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στην εταιρεία και στον ίδιο, ακόμη και σε δύσκολες στιγμές, όπως και τους Μετόχους, που όπως είπε “Ήταν μαζί μας σε όλη την πορεία. Ήταν αυτοί που έβλεπαν τις ευκαιρίες και όχι τον κίνδυνο και μας στήριξαν ακόμη και σε τολμηρές αποφάσεις μας”.

Ευχαρίστησε ακόμη το Προσωπικό και τα Στελέχη της εταιρείας, την ανώτατη διοικητική ομάδα και ιδιαίτερα τον κ. Γιάννη Λινό και τον κ. Δημήτρη Χατζηπαναγιώτου και έκλεισε την ομιλία του λέγοντας: “Οι δομές που δημιουργήσαμε στην εταιρεία μας, εγγυώνται ότι η αλλαγή του CEO, δεν θα επηρεάσει τη λειτουργία της εταιρείας και γι’ αυτό είμαι πολύ υπερήφανος. Πιστεύω ότι η εταιρεία έχει τις βάσεις για να πετάξει ακόμη πιο ψηλά και να γίνει ακόμα καλύτερη και χωρίς εμένα. Σας ευχαριστώ όλους για τη συνεργασία σας”.