Οι Minoan Lines ανακοίνωσαν επισήμως την απόφαση του Αντώνη Μανιαδάκη, να τερματίσει τη θητεία του μετά από 17 χρόνια ως CEO της κρητικής εταιρείας, μέλους του Ομίλου Grimaldi.

Ο κ. Μανιαδάκης θα συνεχίσει να ασκεί τα καθήκοντά του μέχρι την Ετήσια Τακτική Συνέλευση των Μετόχων των Μινωικών Γραμμών.

Ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου των Μινωικών Γραμμών, Emanuele Grimaldi, και όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, επιθυμούν να ευχαριστήσουν τον κ. Μανιαδάκη για τη δέσμευση και την αφοσίωσή του όλα αυτά τα δύσκολα χρόνια στο τιμόνι της εταιρείας.

Σε πνεύμα συνέχισης του έργου, ο κ. Μανιαδάκης θα αντικατασταθεί από τον αναπληρωτή διευθύνοντα σύμβουλο, Λουκά Σιγάλα, στον οποίο το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας εύχεται κάθε επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.

Ο κ. Μανιαδάκης, ήταν CEO της επιτυχημένης ναυτιλιακής εταιρίας, «Μινωικές Γραμμές», από το 2005. Κατέχει το μεταπτυχιακό τίτλο Maritime Economics and Shipping Finance από το Πανεπιστήμιο του μανστη Βρετανία, καθώς και Δίπλωμα Πλοιάρχου Α’ Τάξης. Ο κ. Μανιαδάκης έχει, επίσης, λάβει πολλές διακρίσεις κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής του πορείας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here