Μνηστήρες εμφανίσθηκαν πολλοί. Όλοι πρόθυμοι να αναχρηματοδοτήσουν τα δάνεια ύψους 230 εκατ. Ευρώ της Marfin Investment Group.

Μοναδική -μικρή- λεπτομέρεια:

  • Απαιτούσαν επιτόκιο της τάξης του 11% για να “βοηθήσουν” την MIG.

Αυτός ήταν ο λόγος που οι διαπραγματεύσεις με τα επενδυτικά funds Farallon Capital Europe και Oak Hill Advisors ολοκληρώθηκαν με ευγενικούς αποχαιρετισμούς. Τη λύση θα δώσει πάλι η Τράπεζα Πειραιώς.

Οι υποχρεώσεις της MIG προς τη Fortress και την τράπεζα Πειραιώς θα αναχρηματοδοτηθούν τελικά από την ίδια την Πειραιώς με ελκυστικό κόστος αλλά και ιδιαίτερες επαρκείς εξασφαλίσεις, που θα περιλαμβάνουν την πλειοψηφία του μετοχικού κεφαλαίου των θυγατρικών της MIG, Vivartia και Attica Group.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. ολο τα ιδια και τα ιδια .ολα τα γνωστα .Αναρωτιεμαι γιατι δεν χρηματοδοτουνται κερδοφορες επιχειρησεις με παγκοσμια δραστηριοτητα ανα την υφηλιο ολοκληρη .οπως για παραδειγμα αυτος εδω http://www.spirou.gr. μια πολυεθνικη εταιρεια ελληνικη και ακρως υποτιμημενη κατω απο 0.30 λεπτα με το πρωτο εξαμηνο του 2019 να κλεινει με κερδοι πανω απο 800.000 χιλλιαδες ευρω . τελικα ο φορολογουμενος ανακεφαλαιοποιησε τις τραπεζες για να γυριζουν αυτες τα χρηματα που πηραν απο αυτον και την πραγματικη κερδοφορο επιχειρηματηκοτητα γυρω απο τις ζημιογονες και αποτυχημενες δραστηριοτητες τους ???ριξτε μια ματια στην εταιρεια αν θελετε ΣΠΥΡΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΟΙΚΟΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here