• Εισαγωγή του 1-click session: απλουστεύει τη διαδικασία σύνδεσης  ώστε να είναι ίδια με τη συμμετοχή σε μια διαδικτυακή σύσκεψη
  • Το νέο πρόγραμμα web client περιλαμβάνει όλες τις δυνατότητες που γεφυρώνουν το χάσμα μεταξύ desktop και web
  • Πιο διαισθητικό και σύγχρονο περιβάλλον με επανασχεδιασμένες διαδρομές του χρήστη
  • Ένα νέο επίπεδο πρόληψης και ασφάλειας: υποχρεωτική δημιουργία λογαριασμού και αυξημένη διαφάνεια στις εισερχόμενες συνδέσεις
  • Οι δυνατότητες απομακρυσμένης παρακολούθησης και διαχείρισης είναι ενσωματωμένες στο πρόγραμμα TeamViewer Remote για να προσθέσουν αξία για τους IT professionals

Η TeamViewer παρουσίασε σήμερα την επόμενη γενιά της εμβληματικής λύσης απομακρυσμένης πρόσβασης και υποστήριξης, που χρησιμοποιείται από εκατοντάδες εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Με το νέο TeamViewer Remote, η τεχνολογία, η χρηστικότητα και η συνολική εμφάνιση και αίσθηση έχουν υποστεί εκτεταμένη επεξεργασία και εκσυγχρονισμό, διατηρώντας παράλληλα τις δημοφιλείς και αποδεδειγμένες λειτουργίες απομακρυσμένης συνδεσιμότητας της TeamViewer.

Μία από τις κύριες βελτιώσεις είναι ένα νέο, πολύ σύγχρονο και πιο όμορφο interface. Οι πελάτες αξίζουν το πιο ενημερωμένο interface και βελτιστοποιημένες αλληλεπιδράσεις, είτε για επαγγελματική είτε για προσωπική χρήση. Ως αποτέλεσμα, το TeamViewer Remote έχει επανασχεδιάσει ολόκληρη την εμπειρία του χρήστη. Ένας νέος web client γεφυρώνει το χάσμα μεταξύ των αλληλεπιδράσεων του desktop και του browser και οι συνδέσεις έχουν απλοποιηθεί, ώστε μια περίοδος σύνδεσης να μπορεί να δημιουργηθεί με ένα κλικ, τόσο εύκολη όσο η συμμετοχή σε οποιαδήποτε διαδικτυακή συνάντηση. Επιπλέον, η διαφάνεια έχει αυξηθεί για να υποστηρίξει τους χρήστες στη λήψη της σωστής απόφασης να αποδεχτούν μόνο νόμιμες συνδέσεις.

Για επιχειρηματικούς πελάτες, η απομακρυσμένη παρακολούθηση και διαχείριση (RMM) έχει προστεθεί εγγενώς για περισσότερη λειτουργικότητα. Το RMM στο TeamViewer Remote περιλαμβάνει παρακολούθηση συσκευών, διαχείριση περιουσιακών στοιχείων, ανάπτυξη λογισμικού και διαχείριση ενημερώσεων κώδικα που καθιστούν τη διαχείριση συσκευών σε μια εταιρεία απρόσκοπτη και αποτελεσματική.

Ο Dr. Hendrik Witt, Chief Product Officer στην TeamViewer τονίζει: «Το πιο γνωστό προϊόν της TeamViewer έγινε το παγκόσμιο de facto πρότυπο για απομακρυσμένη πρόσβαση και υποστήριξη και δεσμευόμαστε να ενισχύσουμε το προβάδισμά μας σε αυτόν τον χώρο με τις καλύτερες ποιοτικές λύσεις της αγοράς. Για να συνεχίσουμε να εξυπηρετούμε τους συνδρομητές μας, κυρίως μικρομεσαίες επιχειρήσεις από όλες τις βιομηχανίες, και εκατοντάδες εκατομμύρια μη εμπορικούς χρήστες, έχουμε επανασχεδιάσει το προϊόν έχοντας κατά νου το ταξίδι του χρήστη. Οι συνδρομητές μας θέλουν να μπορούν να υποστηρίζουν πελάτες, συναδέλφους και φίλους και την οικογένειά τους με ένα κλικ, θέλουν ένα σύγχρονο interface που τους καθοδηγεί μέσω μιας σύνδεσης και το πιο σημαντικό θέλουν να διασφαλίσουν ότι οι συνδέσεις είναι ασφαλείς. Το TeamViewer Remote παρέχει όλα αυτά μέσω ενός προγράμματος περιήγησης ή μίας εφαρμογής για desktop”

Η συγκεκριμένη αρχιτεκτονική λογισμικού υποβλήθηκε σε σημαντική ανανέωση και επανασχεδιάστηκε σύμφωνα με την προσέγγιση της πλατφόρμας της TeamViewer, με στόχο να προσφέρει μια ενιαία πρόσβαση σε ολόκληρο το χαρτοφυλάκιο προϊόντων TeamViewer στο μέλλον. Οι λειτουργίες και τα πρόσθετα που απαιτούσαν ξεχωριστή σύνδεση, όπως το πακέτο απομακρυσμένης διαχείρισης, είναι πλέον ενσωματωμένα και προσβάσιμα μέσω του ίδιου interface με το TeamViewer Remote.  Η TeamViewer θα συνεχίσει να βελτιώνει τη νέα λύση με περισσότερες δυνατότητες στο μέλλον.

To TeamViewer Remote είναι διαθέσιμο για download από σήμερα για όλους τους νέους πελάτες.  Όλοι οι υπάρχοντες χρήστες μπορούν να διαλέξουν είτε αναβάθμιση της υπάρχουσας εφαρμογής δωρεάν, είτε να συνδεθούν στον the web client  με τα τωρινά στοιχεία τους.