Η The Business Insurance αποτελεί μία αξιόπιστη και εγγυημένη λύση που γεφυρώνει την εξειδικευμένη προστασία από τους παραδοσιακούς και τους πιο σύγχρονους επιχειρηματικούς κινδύνους με καινοτόμα εργαλεία ασφάλισης για όλους τους κλάδους, εφαρμόζοντας την νέα τεχνολογία σε όλα τα επίπεδα.

Εγγυάται στον επιχειρηματία την ασφάλεια και την σιγουριά για την περιουσία του ασφαλίζοντας ταυτόχρονα την δυνατότητα να παράγει εισόδημα και να καινοτομήσει αναπτύσσοντας την επιχείρησή του.

Ο κ. Κωνσταντίνος Καρούσης, Διευθύνων Σύμβουλος & Συνιδρυτής της TBI, με 34 χρόνια στον ασφαλιστικό χώρο, δημιούργησε ένα μοναδικό εξειδικευμένο γραφείο επιχειρηματικών ασφαλίσεων στην Ελλάδα.

Η The Business Insurance αποτελεί τον ασφαλιστικό βραχίονα του Ομίλου GPA ecosystem of companies, με πρόεδρο τον κ. Σπανίδη Αναστάσιο. 

Έργο ευθύνης

Στην ΤΒΙ η ασφάλιση αποτελεί έργο ευθύνης επενδύοντας στην ελληνική επιχειρηματικότητα.

Η ΤΒΙ συμβάλλει στην κερδοφορία των Ελληνικών επιχειρήσεων και διαμορφώνει υβριδικά μοντέλα ασφάλισης βασισμένα στην βιώσιμη ανάπτυξη τους καθιστώντας επιτακτικά τον σχεδιασμό αποτελεσματικών και εφαρμόσιμων λύσεων.

Ο κ. Κωνσταντίνος Καρούσης μιλώντας στο panel IV του 17th Insurance Conference τόνισε μεταξύ άλλων: Η TBI ιδρύθηκε για να καλύψει το κενό στις επιχειρηματικές ασφαλίσεις στην Ελλάδα. Το cyber insurance είναι μία νέα απειλή που εμφανίστηκε και στη χώρα μας. Αποτελεί μία τεράστια ευκαιρία για τον ασφαλιστικό διαμεσολαβητή. Πρέπει να φύγουμε από το comfort zone, να αποκτήσουμε την ατομική επαγγελματική μας ευθύνη, και έτσι να αλλάξουμε την αντίληψη και την ασφαλιστική συνείδηση.

 

 

34 χρόνια εμπειρίας

Ο κ. Κωνσταντίνος Καρούσης έχει κλείσει 34 χρόνια στον Ασφαλιστικό Χώρο, περνώντας με επιτυχία κι απ’ τα δυο συστήματα διαμεσολάβησης, Agency και Ελεύθερο Πρακτορειακό, με πάνω από 30.000 ραντεβού πώλησης! Έχει εξειδικευμένη εκπαίδευση στο Μάρκετινγκ, στις Δημόσιες Σχέσεις, στην Ηγεσία και στο Μάνατζμεντ. Έχει πραγματοποιήσει σειρά από σεμινάρια ως Εισηγητής και ως Ομιλητής, σε Ελλάδα και Εξωτερικό, στην επικοινωνία, την ηγεσία και το μάνατζμεντ εξατομικευμένα και σε ομάδες. Είναι διακεκριμένος εκπαιδευτής στο Time Management, στις Τεχνικές Επικοινωνίας και Πωλήσεων και Advanced Trainer στο Disc Behavior Analysis στην ανάλυση και συμπεριφοράς χαρακτήρων.