Η επιτυχημένη συνεργασία της tbi bank και του Skroutz έχει επαναπροσδιορίσει εδώ και ένα χρόνο την καταναλωτική εμπειρία των πελατών, επιτρέποντάς τους να απολαμβάνουν μια ευέλικτη και άνετη διαδικασία αγοράς. Στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας, οι καταναλωτές έχουν τη δυνατότητα να αποκτούν προϊόντα αξίας από 20 έως 300 ευρώ και να διαχειρίζονται τις πληρωμές τους σε τέσσερις άτοκες δόσεις, ενώ, για αγορές αξίας 300€ και άνω, tbi bank και skroutz αποφάσισαν, με αφορμή τον ένα χρόνο επιτυχημένης συνεργασίας και ενόψει Black Friday, να προσφέρουν σε όλους τους καταναλωτές- από τις 21/11 έως και τις 27/11- το προνομιακό επιτόκιο 0,6%!

Η εντυπωσιακή αποδοχή της λύσης «Δόσεις για όλους», που προσφέρει o Skroutz σε συνεργασία με την tbi bank, φαίνεται από τη γρήγορη υιοθέτηση και την επαναλαμβανόμενη χρήση του, αναδεικνύοντας την εξαιρετική ευκολία, ευελιξία και ταχύτητα που παρέχει στους πελάτες. Στον ένα χρόνο συνεργασίας, το μέσο ποσό αγοράς ανήλθε στα 474 ευρώ, με την πλειοψηφία των πελατών να προτιμούν την περίοδο αποπληρωμής των 12 μηνών.
Όσον αφορά τα δημογραφικά στοιχεία, περίπου το 50% των πελατών κινείται σε ηλικίες 18 έως 31 ετών, ενώ ένα επιπλέον 40% ανήκει στο εύρος ηλικίας 32 έως 42 ετών. Παρατηρήθηκε, επίσης, ότι η σημαντική πλειονότητα των πελατών, περίπου το 60%, κατοικεί στην Αθήνα.

Σχετικά με την επιλογή συσκευής για τις αγορές στο skroutz, το 70% των πελατών προτίμησε να χρησιμοποιεί τις κινητές συσκευές του, αξιοποιώντας τη δυνατότητα να επιλέγει προϊόντα και να ολοκληρώνει τις αγορές τους με το δικό του ρυθμό. Επιπλέον, η ώρα αιχμής για τις συναλλαγές καταγράφηκε μεταξύ 12:00 και 16:00. Κατά τη διάρκεια αυτής της χρονικής περιόδου, οι πελάτες φαίνεται να προτιμούν κυρίως είδη τεχνολογίας, όπως smartphones, tablets, smartwatches και PlayStations. Ανάμεσα σε αυτά, τα iPhones ξεχωρίζουν ως η δημοφιλέστερη αγορά.

O Κώστας Τοβίλ, Market Leader, tbi bank Ελλάδoς δήλωσε: «Η συνεργασία μας με το κορυφαίο marketplace της χώρας υπογραμμίζει τις δυνατότητες που διαθέτουν οι ecommerce πλατφόρμες για την ενίσχυση της ικανοποίησης των πελατών και τη δημιουργία σχέσεων εμπιστοσύνης. Γιορτάζοντας τον πρώτο χρόνο συνεργασίας, η tbi bank παραμένει αφοσιωμένη στο να διευκολύνει τις αγορές των πελατών της με ευέλικτες επιλογές πληρωμής, ενώ ταυτόχρονα επιτρέπει στις επιχειρήσεις να βελτιώνουν τις υπηρεσίες τους και να διευρύνουν την πελατειακή τους βάση».

Ο Κώστας Κοντογιάννης, CFO, Skroutz δήλωσε: “Η υπηρεσία “Δόσεις για όλους” συντελεί στην απρόσκοπτη αγοραστική εμπειρία για τους χρήστες του Skroutz. Οι στρατηγικής σημασίας συνεργασίες που επενδύουμε, μία εκ των οποίων είναι με την tbi bank εδώ και ένα χρόνο, μας βοηθούν ώστε το όραμα μας να γίνεται πράξη και να προσφέρουμε σε κάθε αγορά μέσω Skroutz πληθώρα επιλογών πληρωμής, ικανές να καλύπτουν τις ανάγκες του κάθε καταναλωτή.”