Στο TOP 100 των Most Loved Workplaces διεθνώς

Η tbi bank συμπεριλήφθηκε στη διάσημη λίστα “TOP 100 Global Most Loved Workplaces®”, που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό Newsweek σε συνεργασία με το Best Practice Institute (BPI), έναν κορυφαίο οργανισμό ανάπτυξης ηγεσίας και συγκριτικής αξιολόγησης με έδρα τις ΗΠΑ. H tbi είναι ο μοναδικός οργανισμός από την ελληνική αγορά που κατάφερε να συμπεριληφθεί στη λίστα αυτή, τη φετινή χρονιά.

“Είναι μεγάλη τιμή για εμάς που αναγνωριζόμαστε ως ένα από τα 100 κορυφαία εργασιακά περιβάλλοντα παγκοσμίως. Στην tbi, υιοθετούμε την καινοτομία και δεν φοβόμαστε να δοκιμάσουμε και να μάθουμε από τα λάθη μας. To πάθος και η αφοσίωση της ομάδας μας, μας παρακινούν να βελτιωνόμαστε διαρκώς και να υποστηρίζουμε ακόμα περισσότερο ο ένας τον άλλον. Στοχεύουμε στο να αφήνουμε θετικό αποτύπωμα με κάθε βήμα μας και στο να αντιμετωπίζουμε κάθε άτομο με σεβασμό. Αυτή η διάκριση αντικατοπτρίζει την πραγματική δέσμευσή μας για τη δημιουργία ενός υποστηρικτικού και χωρίς αποκλεισμούς χώρου εργασίας”, δήλωσε ο Petr Baron, CEO, tbi fs.

“Καθώς τα εργασιακά περιβάλλοντα εξελίσσονται, γίνεται πιο εμφανές από ποτέ ότι η συνεργασία, η υιοθέτηση θετικής στάσης και η ευθυγράμμιση των αξιών είναι ζωτικής σημασίας. Οι οργανισμοί που έχουν συμπεριληφθεί στη λίστα “Global Most Loved Workplaces® 2024” ενσαρκώνουν πραγματικά αυτές τις αρχές. Δείχνουν ότι, μέσω του σεβασμού και της ομαδικής προσπάθειας, δε δημιουργούν απλώς εξαιρετικά εργασιακά περιβάλλοντα, αλλά διαμορφώνουν ένα καλύτερο μέλλον για όλους”. – Nancy Cooper, Global Editor in Chief του Newsweek.

Για να αξιολογηθεί η στάση των εργαζομένων, το BPI εξετάζει την αποτελεσματικότητα της ομαδικής εργασίας και τον βαθμό αισιοδοξίας των εργαζομένων για το μέλλον τους μέσα στον οργανισμό. Ακόμη, διερευνά τον βαθμό ευθυγράμμισης των αξιών του εργοδότη με αυτές των εργαζομένων και εάν η κουλτούρα σεβασμού διαπερνά όλα τα επίπεδα του οργανισμού. Τέλος, αξιολογούνται οι προοπτικές επαγγελματικής ανάπτυξης και επιτυχίας.