Προκήρυξη πρόσληψης συμβούλου παροχής νομικών υπηρεσιών εξέδωσε το ΤΑΙΠΕΔ για το ζήτημα της επέκτασης της σύμβασης παραχώρησης της Αττικής Οδού.

H υφιστάμενη σύμβαση λήγει τον Οκτώβριο του 2024, με το ΤΑΙΠΕΔ να προχωράει στα βήματα που απαιτούνται για την ωρίμανση του διαγωνισμού, όπως προβλέπει το αναθεωρημένο πρόγραμμα αξιοποίησης του χαρτοφυλακίου του (ADP).

Στα καθήκοντα του νομικού συμβούλου περιλαμβάνονται η επισκόπηση και αξιολόγηση όλων των διαθέσιμων ιστορικών δεδομένων, πληροφοριών, αναφορών, μελετών και νομικών εγγράφων σχετικά με τον αυτοκινητόδρομο και τον επικείμενο διαγωνισμό, αλλά και η επανεξέταση και αξιολόγηση των υφιστάμενων συμβάσεων με την Αττική Οδό και τη συνδεδεμένη με αυτήν εταιρεία Αττικές Διαδρομές. Επίσης, ο νομικός σύμβουλος θα παρέχει νομικές συμβουλές στο ΤΑΙΠΕΔ και / ή στο Δημόσιο σχετικά με τον σχεδιασμό και την υιοθέτηση του συστήματος και της πολιτικής διοδίων για τον αυτοκινητόδρομο.

Το έργο του συμβούλου είναι διάρκειας μέχρι τεσσάρων ετών ή ωσότου προκηρυχθεί ο διαγωνισμός για την Αττική Οδό, ενώ διαθέτει προϋπολογισμό ύψους 800 χιλ. ευρώ (χωρίς ΦΠΑ).

Η υποβολή προσφορών από τις ενδιαφερόμενες δικηγορικές εταιρείες θα πρέπει να λάβει χώρα μέχρι τις 9 Νοεμβρίου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here