Πραγματοποιήθηκε με εξαιρετική επιτυχία το 1o REAL ESTATE CONFERENCE στην Αθήνα, στο Mέγαρο Μουσικής, στις 29  Νοεμβρίου, με θέμα: «Tο παρόν, το μέλλον και  οι προκλήσεις του Real Estate”. 

Η Blupeak properties συμμετείχε στο 2ο panel  με θέμα τις «Αλλαγές στο θεσμικό και φορολογικό πλαίσιο και η πορεία της ψηφιοποίησης ακινήτων για την βελτίωση λειτουργίας τους».

Στην διάρκεια της συζήτησης παρουσίασε την πλέον επαναστατική προσέγγιση διαχείρισης και λήψης αποφάσεων στη αγορά της ακίνητης περιουσίας και επενδύσεων σε ατομικό και εταιρικό επίπεδο. Είναι πλέον γνωστό ότι η Blupeak Properties παρέχει μια πολλαπλή γκάμα υπηρεσιών, κάτω από την ομπρέλα των decision support systems, λύσεις που αφορούν τους επενδυτές στην διαμόρφωση της κατάλληλης στρατηγικής και την διαχείριση του χαρτοφυλακίου της ακίνητης περιουσίας.

Blupeak report & services

Ο διευθύνων σύμβουλος της Blupeak Properties Βασίλης Ηλιόπουλος δήλωσε :

« H πολυδιάστατη ανάλυση και το blupeak report,  κάνει την αξιολόγηση του χαρτοφυλακίου ακινήτων μια εύκολη υπόθεση  με αναλύσεις δεδομένων, διαχείριση και ψηφιοποίηση αυτών με μοναδικό τρόπο. 

 Η πολυδιάστατη αυτή προσέγγισή στοχεύει και διασφαλίζει: αποτελεσματική διαχείριση έργων ακινήτων, προσδιορίζει καλά μελετημένους κοστολογικά  προϋπολογισμούς, επιτυγχάνει βέλτιστη απόδοση μέσω της βελτίωσης μιας ολιστικής και πολύπλευρης στρατηγικής, καθιερώνει εγρήγορση και στενή παρακολούθηση, παρέχει άμεση προσβασιμότητα στο χαρτοφυλάκιο ακινήτων, δημιουργεί προϋποθέσεις για καλύτερες επιχειρηματικές αποφάσεις, αυξάνει και βελτιώνει την αξία του χαρτοφυλακίου ακινήτων σας και συντελεί στην καλύτερη διαχείριση της επιχείρησής σας».  

Υπηρεσίες και reports για λήψη αποφάσεων 

Η ανάλυση της Βlupeak Properties εναρμονίζει, συγκρίνει, αντιπαραβάλλει και συνθέτει την ακολουθία των δεδομένων στην παραγωγή αναφορών που βοηθούν στην λήψη αποφάσεων και στη διαμόρφωση της κατάλληλης στρατηγικής διαχείρισης του χαρτοφυλακίου ακίνητης περιουσίας, μεμονωμένα ή ολιστικά. 

Η ανάλυση των δεδομένων (data analytics) του blupeak report βοηθούν τους μάνατζερ να σχεδιάσουν, οργανώσουν, εφαρμόσουν, επιτηρήσουν και ελέγξουν την στρατηγική επίτευξη των στόχων τους.   

H συνέντευξη του κ. Βασίλη Ηλιόπουλου ιδρυτή και CEO της BluPeak Properties, μετά την ομιλία του  στο πάνελ του 1ο Συνέδριο Real Estate, με θέμα «Το Παρόν – το Μέλλον και οι Προκλήσεις του Real Estate»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ