“Ο Τζώρτζης Κουτσολιούτσος γνώριζε ή όφειλε να γνωρίζει, εκ της θέσεως του, τι συνέβαινε στην Ασία…” ήταν η άποψη του Gabriel Grego, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Quintenssential Capital Management  σε συνέντευξη του στην FM Voice, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ/ΜΠΕ.

Απαντώντας ουσιαστικά στην ντρίπλα την οποία επιχείρησε να κάνει ο διευθύνων σύμβουλος της Folli Follie, με τη συνέντευξή του στην Καθημερινή, εξήγησε  ότι κατά την εκτίμηση του η γραμμή άμυνας που ακολουθεί ο κ. Κουτσολιούτσος είναι λάθος.

Όπως επίσης το γεγονός ότι μετά από επιτόπιο έλεγχο ανθρώπων του QCM ανενεργά ή κλειστά δεν ήταν μόνο καταστήματα της brandας στην Ασία αλλά και σε άλλες περιοχές και χώρες αναφέροντας πως και στις ΗΠΑ η FOLLI FOLLIE ισχυριζόταν ότι είχε οκτώ καταστήματα, ενώ μόνον ένα ήταν ανοιχτό.

Αυτό φαίνεται συνεπές με την ύπαρξη σοβαρών διοικητικών προβλημάτων στο ΣΥΝΟΛΟ του ομίλου και ΟΧΙ ΜΟΝΟ στην Ασία.

Εάν έτσι έχουν τα πράγματα, ο Τζώρτζης Κουτσολιούτσος έχει ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ευθύνες με τον πατέρα του, εκτίμηση ο mr QCM.

Στα υπόψη η προχθεσινή παρέμβαση Γιάννη Δραγασάκη (από το βήμα της επετειακής εκδήλωσης του ΣΟΛ) ο οποίος επέρριψε ΕΥΘΕΙΕΣ και ΑΜΕΣΕΣ ευθύνες στην Folli Follie, σκάνδαλο όπως το χαρακτήρισε, για την ευρύτερη κρίση αξιοπιστίας που πλήττει πέραν της συγκεκριμένης εταιρείας ένα πολύ μεγάλο μέρος της επιχειρηματικής, επενδυτικής κοινότητας της χώρας.

Η δήλωση του αντιπροέδρου και υπουργού Οικονομίας & Ανάπτυξης έγινε υπό το βάρος της κατάρρευσης των τραπεζικών μετοχών στο χρηματιστήριο διαπιστώνοντας και ο ίδιος αυτό που εδώ και καιρό για το οποίο βοά η αγορά. Το σκάνδαλο Folli Follie επέτεινε την κρίση εμπιστοσύνης που ούτως ή άλλως υπήρχε και υπάρχει στους ξένους απέναντι στα ελληνικά πράγματα.

Κατά την εκτίμηση έμπειρου χρηματιστηριακού παράγοντα ο κ. Δραγασάκης έστειλε ένα μήνυμα (της κυβέρνησης) προς κάθε ενδιαφερόμενο και εμπλεκόμενο και προ πάντων προς την οικονομική εισαγγελία να προχωρήσουν ταχύτερα οι διαδικασίες.

Άργησαν στην κυβέρνηση να το καταλάβουν αλλά το συνειδητοποίησαν τώρα με αφορμή το sell off στις τράπεζες.

Το σκάνδαλο Folli Follie κινδυνεύει να κακοφορμίσει το μεγαλύτερο μέρος της αγοράς.

Ο Gabriel Grego με τις τελευταίες δηλώσεις του, τους βγάζει από ακόμη μία δύσκολη θέση. Ας ενεργήσουν

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here