Μετρημένος, επιφυλακτικός κατά τα ειωθότα ο Απόστολος Βακάκης δεν άφησε και πολλά περιθώρια αισιοδοξίας για το πως βλέπει την κατάσταση φέτος και του χρόνου.
  •    “Ο προϋπολογισμός μας λαμβάνει υπόψη το χειρότερο δυνατό σενάριο, αλλά στο σημερινό κόσμο ακόμη και αυτό ίσως να μην είναι αρκετό…” είπε στους αναλυτές μετά την ανακοίνωση των ετήσιων οικονομικών αποτελεσμάτων της Jumbo.
  • “Οι επιδόσεις ρεκόρ, που είχε η εισηγμένη το 2021 δεν είναι διατηρήσιμες και η αναταραχή μπορεί να συνεχιστεί και το 2023. Κανείς δεν μπορεί να καταλάβει πλήρως τις συνέπειες του συνεχόμενου μποϊκοτάζ της ρωσικής οικονομίας και τις επιπλοκές στο κόστος και την εφοδιαστική αλυσίδα…” συμπλήρωσε για όποιον δεν είχε εμπεδώσει επαρκώς τα της πρώτης προειδοποίησης.
   Με τούτα κατά νου, ο suis generis επιχειρηματίας ανακοίνωσε, χθες, πρόγραμμα επαναγοράς μετοχών, που θα μπορούσε να φθάσει έως 10% (των μετοχών που είναι σε κυκλοφορία).
  Ενισχύει τις γραμμές άμυνας ο Απόστολος Βακάκης, με τις τελικές λεπτομέρειες να ανακοινώνονται αναλυτικά σήμερα.
  •   Σημαντική πάντως η δέσμευση του, πως δεν θα υπάρξουν αλλαγές στη μερισματική πολιτική της Jumbo, καθώς θα παραμείνει ίδια και για την φετινή χρήση παρά τα όσα αντίξοα διαδραματίζονται.
 Έως τα 15,59€ και τελική τιμή στα 15,37 ευρώ για τη μετοχή, με άνοδο +2,47% που ανεβάζει σε συνολικά 21,98% από την αρχή του έτους.
Με αποτίμηση πάνω από το όριο των 2 δισ. Ευρώ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here