«Πάντοτε θεωρούσα την καινοτομία ως μία αέναη διαδικασία μετατροπής της ιδέας σε νέο ή βελτιωμένο προϊόν, υπηρεσία ή διαδικασία που έχει άμεση εφαρμογή στην παραγωγή, την εμπορία, τη χρήση, κ.λπ. Ως εκ τούτου ο χώρος της ψηφιακής τεχνολογίας είναι συνυφασμένος με την καινοτομία, είναι δύο έννοιες ταυτόσημες, αφού στο χώρο μας δεν σταματάμε να καινοτομούμε αναζητώντας διαρκώς την επόμενη τεχνολογική λύση που θα αλλάξει τα δεδομένα.»

Ο κ. Γιάννης Σύρρος, Γενικός Διευθυντής ΣΕΠΕ, Chairman WITSA – (World Information Technology and Services Alliance), Board Member DIGITALEUROPE – (European Digital Technology Industry Association) είναι μέλος της Κριτικής Επιτροπής των Hellenic Innovation Awards 2021.  Η κορυφαία εκδήλωση για την καινοτομία διοργανώνεται στο πλαίσιο του Hellenic Innovation Forum & Awards 2021, από την ethosEVENTS σε συνεργασία με το οικονομικό και επιχειρηματικό portal banks.com.gr και το περιοδικό ΧΡΗΜΑ και αποτελεί το πρώτο event της νέας εποχής που θα διεξαχθεί ταυτόχρονα σε δύο μέρη: φυσικά, σε τόπο που θα ανακοινωθεί και με την παρουσία -περιορισμένου αριθμού- προσκεκλημένων και ψηφιακά, στο  LiveOn Expo Complex το ολοκληρωμένο τρισδιάστατο εκθεσιακό και συνεδριακό κέντρο του ethosGROUP, με την παρουσία κοινού από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

 

Η πολυμελής Κριτική Επιτροπή αποτελείται από εξέχουσες προσωπικότητες από τον θεσμικό και επιχειρηματικό κόσμο και μαζί με το κοινόμε ξεχωριστή ψηφοφορία, θα αναδείξουν τους «πρωταγωνιστές» που οδηγούν την καινοτομία. 

Τα Hellenic Innovation Awards 2021 περιλαμβάνουν 8 επιμέρους θεματικές ενότητες, στις οποίες θα απονεμηθούν συνολικά 23 κατηγορίες βραβείων, καθώς και 2 τιμητικά βραβεία.

Η υποβολή υποψηφιοτήτων συνεχίζεται έως και τις 10 Σεπτεμβρίου 2021.

Για περισσότερες πληροφορίες και υποβολές υποψηφιοτήτων επισκεφθείτε το ethosevents.eu .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here