Σημαντική πρωτοβουλία της Ελληνικής Αναπτυξιακής Τράπεζας-HDB αποτελεί η  δημιουργία της πλατφόρμας KYC by HDB που είναι πλέον ενεργή σχεδόν ένα έτος, ενισχύοντας την δυνατότητα πρόσβασης των  Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων σε πηγές χρηματοδότησης. 

Η πλατφόρμα επιτρέπει στους ενδιαφερόμενους με απλές διαδικασίες, να εκφράζουν το ενδιαφέρον τους με μία και μόνη αίτηση και εφόσον πληρούν τις προϋποθέσεις, η αίτηση τους για τη χρηματοδότηση να είναι ταυτόχρονα διαθέσιμη σε όσες τράπεζες εκείνοι επιλέξουν.

Η λειτουργία της πλατφόρμας ξεκίνησε, με πιλοτικό πρόγραμμα τα «Μικρά δάνεια Αγροτικής Επιχειρηματικότητας» και πλέον, έχει επεκταθεί σε όλα τα νέα προγράμματα χρηματοδότησης της Ελληνικής Αναπτυξιακής Τράπεζας-HDB.

Ήδη 27.000 νέες επιχειρήσεις έχουν εγγραφεί στην πλατφόρμα, και έως τώρα έχουν υποβληθεί 12.000 αιτήσεις για δάνεια ύψους 2,5 δις. Ευρώ. 

  • Η Intelli Solutions ανέλαβε την ανάπτυξη και υλοποίηση της πλατφόρμας KYC by HDB, συμβάλλοντας ενεργά στην πραγματοποίηση μίας ιδέας που γεννήθηκε από την Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα.  

Ο  CEO της Intelli κος Πάνος Γιαλελής ανέφερε σχετικά:

  • «Είναι ιδιαίτερη τιμή και χαρά για την Intelli η υλοποίηση της λύσης KYC by HDB και η συμβολή της στην ανάπτυξη της οικονομίας της χώρας μας, λόγω των ευκολιών που παρέχει  στις δυνατότητες χρηματοδότησης των  μικρομεσαίων επιχειρήσεων, καθώς και στην δυνατότητα που δίνει η πλατφόρμα σε όλες τις τράπεζες να μπορούν πλέον πολύ πιο εύκολα να επεξεργαστούν τις αιτήσεις των ενδιαφερομένων».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ