Στρατηγική συνεργασία της Elpedison με τη Mercedes-Benz Ελλάς, για παροχή ολοκληρωμένων λύσεων στον τομέα της ηλεκτροκίνησης προς τον τελικό καταναλωτή, νοικοκυριά και επιχειρήσεις, ανακοίνωσε ο διευθύνων σύμβουλος της ELPEDISON, Νικόλαος Ζαχαριάδης, μιλώντας στα εγκαίνια του νέου καταστήματος της εταιρείας στη Θεσσαλονίκη, στην οδό Τσιμισκή.

«Σκοπός μας είναι να δημιουργούμε υπεραξία για τους πελάτες και να βελτιστοποιούμε την εμπειρία τους με κάθε τρόπο. Να παρέχουμε πάντα ποιοτική και αποτελεσματική εξυπηρέτηση», σημείωσε ο κ. Ζαχαριάδης και πρόσθεσε:

«…Εκτός από τις ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές, παρέχουμε στους πελάτες μας καινοτόμες υπηρεσίες και εφαρμογές, όπως υπηρεσίες για ένα έξυπνο σπίτι και γραφείο. Πρόσφατα μπήκαμε και στις υπηρεσίες φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων».

 

Το νέο κατάστημα ELPEDISON στη Θεσσαλονίκη λειτουργεί σε συνεργασία με τον συνεργάτη της εταιρείας, BEFON.

Προστίθεται στο κατάστημα της εταιρείας στην Κηφισιά, στα σημεία εξυπηρέτησης ELPEDISON στην Καλλιθέα και τη Λάρισα καθώς και στα 150 σημεία παρουσίας της ELPEDISON στην Ελλάδα, μέσω των συνεργαζόμενων αλυσίδων Public, MediaMarkt, Electronet και ΦΩΣ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here