Στη σύγχρονη εποχή, η υγειονομική κρίση μας έφερε όλους αντιμέτωπους με νέες προκλήσεις. Απομακρυσμένη εργασία και συναλλαγές, κοινωνική αποστασιοποίηση, υγειονομική ασφάλεια ήταν οι άξονες που έχουν καθορίσει εδώ και περισσότερο από έναν χρόνο τις δραστηριότητες ομίλων και εταιρειών, με γνώμονα την προστασία των ανθρώπων έναντι της πανδημίας.

Οι εξελίξεις αυτές ανέδειξαν νέες ανάγκες, όπως η αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών και καινοτόμων τεχνολογικών εργαλείων, η ψηφιοποίηση των εργασιών, η ευρύτερη χρήση της Τεχνητής Νοημοσύνης και των υπηρεσιών cloud.

Η ΕthosGroup επέδειξε άμεσα ευελιξία και προσαρμοστικότητα στις νέες αυτές προκλήσεις, με συμμάχους τους άξιους και διαχρονικούς συνεργάτες της. Στον τομέα των συνεδρίων, η εξαιρετικά ενδελεχής οργάνωση της κάθε εκδήλωσης από τους ανθρώπους της ethosEVENTS, έθεσε και θέτει πολύ ψηλά τον πήχη της διοργάνωσης ψηφιακών συνεδρίων.

Αρωγός στην μεγάλη αυτή προσπάθεια έχει σταθεί και συνεχίζει να είναι η TECHNOGRAFIA LTD, που έχει αποδείξει πως αγαπά τις προκλήσεις. Η TECHNOGRAFIA LTD οργανώνει και προετοιμάζει, αντίστοιχα, με μεγάλη προσοχή και φροντίδα το διερμηνευτικό μέρος, ώστε να εξασφαλίσει άριστες υπηρεσίες διερμηνείας, απρόσκοπτα και καθόλη τη διάρκεια του συνεδρίου.

Για να επιτευχθεί αυτό, εξετάζει ξεχωριστά τις ανάγκες και τις απαιτήσεις κάθε εκδήλωσης και επιλέγει αποκλειστικά επαγγελματίες διερμηνείς με πολυετή και καταξιωμένη πορεία στον χώρο, που είναι εξοικειωμένοι με την εκάστοτε θεματολογία. Παράλληλα, φροντίζει να είναι συνεχώς ενημερωμένοι με τις τελευταίες εξελίξεις του κλάδου. Για παράδειγμα, για το Digital Banking Forum 2021, επιλέχθηκαν πεπειραμένοι διερμηνείς με μακρά εμπειρία στον χρηματοπιστωτικό τομέα, που ήταν σε θέση να αποδώσουν άριστα τις καινοτόμες ιδέες που συζητήθηκαν στο συνέδριο.

Με τον τρόπο αυτό διευκολύνθηκαν οι συζητήσεις μεταξύ των ομιλητών κι έτσι διασφαλίστηκε η καλύτερη δυνατή εμπειρία για καθέναν από τους 225 σύνεδρους ξεχωριστά, καθώς είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν το συνέδριο απευθείας στη γλώσσα τους, μέσω ταυτόχρονης διερμηνείας. Μαζί με την ethosEVENTS, η TECHNOGRAFIA LTD, φροντίζει, επίσης, οι διερμηνείς να έχουν στη διάθεσή τους όσο το δυνατόν περισσότερο ενημερωτικό υλικό, ώστε να το συμπεριλαμβάνουν στην προετοιμασία που λαμβάνει χώρα πριν από κάθε συνέδριο.

«Η παροχή διερμηνείας στο Digital Banking Forum για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά αποτελεί φυσική συνέχεια της άψογης συνεργασίας της TECHNOGRAFIA LTD με την ethosEVENTS, που μας τιμά επιλέγοντάς μας ως αποκλειστικό πάροχο γλωσσικών υπηρεσιών.» δήλωσε σχετικά ο κ. Ιωάννης Κασσιός, Managing Director της εταιρείας.

Λίγα λόγια για την TECHNOGRAFIA LTD

Η TECHNOGRAFIA LTD, με μακρά εμπειρία στον χώρο της μετάφρασης και της διερμηνείας και στελεχωμένη αποκλειστικά από πτυχιούχους μεταφραστές και διερμηνείς, έχει καταφέρει από το 2002 -έτος ίδρυσής της- κι έπειτα να προσφέρει υπηρεσίες άριστης ποιότητας σε πελάτες υψηλού κύρους και μεγάλης εμβέλειας που την εμπιστεύονται. Λειτουργώντας ως αξιόπιστος δίαυλος επικοινωνίας ανάμεσα σε διαφορετικούς ανθρώπους και λαούς, μεταφράζει νομικά και οικονομικά έγγραφα, ιατροφαρμακευτικό εξοπλισμό, τεχνικά εγχειρίδια, ηλεκτρονικές συσκευές, λογισμικό, έγγραφα μάρκετινγκ και δελτία Τύπου, εφαρμογές (apps) και ιστοσελίδες, ενώ επίσης παρέχει υπηρεσίες διερμηνείας σε επιχειρηματικές συναντήσεις, συνέδρια και εκδηλώσεις.

Με “ορμητήριο” τα δύο γραφεία της σε Κύπρο και Ελλάδα, η εταιρεία έχει αποκτήσει έντονη διεθνή παρουσία, καθώς το μεγαλύτερο μέρος του πελατολογίου της είναι επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται πανευρωπαϊκά ή και σε παγκόσμιο επίπεδο.

Μυστικό της επιτυχίας της και ανταγωνιστικό της πλεονέκτημα είναι ότι -σε αντίθεση με την πάγια πρακτική της μεταφραστικής αγοράς- οι πελάτες της TECHNOGRAFIA LTD επικοινωνούν και συνεργάζονται απευθείας με τους μεταφραστές και τους διερμηνείς τους. Με τον τρόπο αυτό, η συνεργασία είναι άμεση, η παροχή υπηρεσιών γίνεται προσωποποιημένα (on-demand), εύκολα, σύμφωνα με τις εξατομικευμένες ανάγκες του κάθε πελάτη και χωρίς χρονοβόρες “γραφειοκρατικές” διαδικασίες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here